Africa Tours CSS Sprite
 

Kenya

Sortering: Land | Pris fra

Kenya Luksussafari og Seychellene
Øst-Afrika, Kenya

Med en kombinasjon de to land; Kenya, et av de absolutt beste safariland i verden, og paradisøyene Seychellene, venter storslåtte safariopplevelser, betagende solnedganger og en fantastisk natur. 
Konsentrasjonen og variasjonen av dyremengden i Kenya fascinerer alle og Seychellerne er naturskjønne landskap samt noen av de vakreste og beste strender i verden.
Oppholdet i Kenya er på Karen Blixen Camp, i luksustelt, som ligger rett ved Mara-elven. Innkvartering på Seychellene er på det skjønne og veldig smakfulle hotell Carana Beach, som innbyr med en av de vakreste utsiktene på øyen, og en strand utsmykket med nydelige klippeformasjoner.

11 dager:
Fra 49 900 NOK

 

Kenyakysten

Safari og badeferie ved Kenyakysten
Indiahavet, Kenyakysten

Med avreise hver dag året rundt er det rik mulighet for å oppleve Kenyakystens strender kombinert med Det klassiske dyrelivet i Afrika. På reisen, som inkluderer tre dager med safari i den største og mest elefantrike nasjonalparken i Kenya, Tsavo, innkvarteres dere totalt tre steder. Reisen innledes med tre dager på kysthotell, hvor etter dere tar på safari i tre dager, før reisen avsluttes med avslappende badeferie ved Kenyakysten.
Opphold på Travellers Beach Club er med all-inclusive (alle måltider og drikke er inkludert). Safarien inkluderer al safarikjøring, og innkvartering med helpensjon.
Med kombinasjonen av avslappende badeferie og møtet med det ville afrikanske dyrelivet og vakker natur, er denne reisen opplagt for alle, som ønsker to ukers ferie for alle sanser.

 

12 dager:
Fra 19 995 NOK

 

Zanzibar

Badeferie på eksotiske Zanzibar
Indiahavet, Zanzibar

Kritthvite sandstrender kilometer etter kilometer øyen rundt. Kokospalmer. Fargerike korallrev, asurblått hav. Ville delfiner. Krydderplantasjer med vanilje, nellik, paprika, kardemomme og kanel. Jozani Forest med de røde colobusaper. Stone Town med spennende arkitektur og særegne atmosfære. En ferie på krydderøyen Zanzibar en helt særlig opplevelse. Innkvartering på Ocean Paradise, som ligger på østkysten av Zanzibar. Resortet ligger rett ved Zanzibars strender omgitt av flere hektar med tropisk hage. Ocean Paradise resort har en egen dykkerskole, flere restauranter og barer, og resortet er veldig barnevennlig. 

Reise til Indiahavet

Du ligger i vannflaten med ansiktet ned, og lar små bølgeskvulp slå over ryggen din. Med snorkelen i munnen behøver du ikke å bevege hodet bort fra dette paradiset av fargerike fisk, og en havbunn dekket av koraller og dyr så langt øyet ser i det asurblå vannet. Etter snorkleturen stikker du tærne dine ned i det varme sandet. En nært stående palme dekker kroppen din med en lett skygge, og den lille papirparaplyen skygger over din fargerike, kalde drink.

Dette er Indiahavet, med de varme hvite sandstrender. Det er her, du finner fordypelsen og kjærligheten til dem du er sammen med, og til livet. Reiser du med Safari Tours, opplever du fort, hvor nøye vi er med utvelgelsen av hotell langs kysten. Vi vil at du skjemmes bort i sjel og legeme, samtidig som du har mulighet for spennende safariturer inn i landet eller ut på en av øyene, hvor du kan komme nær lokalbefolkningen og den rike kulturen deres med krydder og håndverk.

Langs den delen av Indiahavet, hvor Safari Tours har reisemål, opplever du veldig behagelig temperatur med små variasjoner av kortvarig nedbør. Uansett om du velger badeferie ved Indiahavet med opphold ved Mombasa, opphold på Zanzibar eller opphold på Seychellene, eller kombinerer badeferien med en Afrika safari, vil vi anbefale at du tar en snakk med en av våre vitende reisekonsulenter om det beste reisetidspunktet i forhold til ønskene dine.

Når man beveger seg rundt på fastlandet ved Mombasa eller øyene Zanzibar og Seychellene, merker man tydelig, at lokalbefolkningen har vært gjennom stor omveltning i kolonitiden. På den ene siden har de holdt fast i mange av de gamle tradisjonene. På den andre siden har de tilpasset seg moderne behov for utvikling og utdanning. Langt de fleste stedene kan man kommunisere på engelsk.

La turen gå til noen av verdens vakreste strender på Seychellene, til romantiske strender med palmer og vannsportsaktiviteter ved Mombasa eller opplev Zanzibars korallrev, hvite strender og gamle forter, samt sultanens palasser i ”bakhagen”.

En reise til Indiahavet byr på mange store opplevelser.