Africa Tours CSS Sprite

Innkvarteringsformer i Afrika

Uansett hvordan du reiser, da bor du bra når du reiser med Safari Tours til Afrika. Viktigst av alt er at du bor sentralt i det området du skal besøke på safari. Ved å bo sentralt på din safarireise til Afrika, da bruker man ikke tiden på å kjøre til og fra safariområdene. Du bor midt i området, og derfor midt opp i opplevelsene. For den eller de som ikke har vært i Afrika tidligere, er tanken om innkvartering kanskje litt ukjent. Hvordan bor man? Er det egen do og bad? Hvordan fungerer det blant annet på restaurant og med service. 
Hos Safari Tours tilbyr vi en rekke forskjellige innkvarteringsformer som du kan lese mer om nedenfor. Vi har selv bodd og overnattet på de ulike innkvarteringsstedene vi benytter på våre reiser til Afrika. Derfor går vi god for kvaliteten.

I informasjonen som følger finnes det en video om de ulike innkvarteringsformene som finnes på våre reisemål. Du kan også lese en beskrivelse av noen av de innkvarteringsformene Safari Tours benytter på våre reiser i Afrika:

Tented lodges
Forestil deg et hotell med høy standard som har en bra restaurant, basseng og bar. Alle rommene har eget privat bad og do, en komfortabel seng, garderopeskap, et lite skrivebord og en innbydende terrasse eller veranda med en vakker utsikt til savannen, et grønt område eller kanskje en elv. Fjern veggene og erstatt disse med teltduk. Gulvet og al komfort er fortsatt som på et hotellrom. Dette er bildet av en teltlodge i Afrika. Nattens lyder; løver som brøler og flodhester som tygger trenger fint gjennom teltveggen og man opplever derfor Afrika døgnet rundt. For mange er dette den helt rette måten å oppleve Afrika på.
Du er også garantert at din innkvartering er sentralt placert i selve safariområdet, hvor dyrene er, slik at du ikke mister tid på å kjøre frem og tilbake. Du er på safari og bør nyte dyrene akkurat hvor de er.

Lodges
Samme som teltlodges – forskjellen er bare at rommene her har ”ekte” vegger, og har en dør som kan låses. Opplevelsen kan fint sammenlignes med å bo på et hotell. Eneste å tilføye er at lodgene oftest ”kun” er i én etasje; bakkeplan. På alle lodges er det tilknyttet en eller flere restauranter, bar eller barer og ofte også basseng (i noen tilfeller finnes det flere fasiliteter).
Hos Safari Tours benytter vi bare kvalitetslodges. Kvalitet i forhold til selve lodgen, rommene, restauranten og de fasilitetene som er. I mange tilfeller er lodgen plassert i selve safariområdet. På denne måten sikrer vi, at du som rejsende kan unngå al unødig transport mellom safariområdet og din lodge.

Campingtelt – Adventure og Explorer
Deltar du i en av våre Explorer eller Adventure reiser, kommer du til å oppleve Afrika på veldig nært hold. Din innkvartering er i selve safariområdet, og det er ofte ikke noe hegn eller annet omkring leiren. Teltleiren bygges opp (settes opp) på selve campsitet, og du bor midt i naturen. Du overnatter i rumslige tomannstelter (2,4 x 2,4 x 1,9 meter), og sover i sovepose på en campingseng. Det er inkludert pute, sovepose og en sammenleggbar safaristol til alle rejsende. På Explorer hjelper du selv med å slå telt opp. På Adventure er det noen som hjelper med å slå opp teltene. De fleste av overnattingsstedene har alle rennende varmt og kalt vann, dusj og vanlig toalett. Dette er en praktfull reiseform for de som setter pris på store opplevelser midt i naturen.

Hotell /Resort
Innkvartering på hotell og resort skjer alltid på nøye utvalgte steder. Vi har et stort utvalg av innkvarteringssteder å tilby om du skal ha en overnatting i byen før eller etter safarituren. Det samme gjelder for en badeferie ved Indiahavet. Vi kjenner alt til våre hoteller og har vært der selv. Vi har valgt hotellene ut fra våre egne ønsker om kvalitet og fasiliteter. Vi garanterer derfor for opplevelsen uansett om du velger innkvartering på et kategori 3 hotell eller et kategori 5 hotell. Det er selvfølgelig flere fasiliteter på et hotell med fem stjerner sammenlignet med et hotell med tre. Uansett valg av hotell vil vi at du kjenner deg trygg ved å bestille dette. Vi går god for kvaliteten av alle våre hoteller uansett antall stjerner.