Africa Tours CSS Sprite

Få inspirasjon til ditt livs reise

Hos Safari Tours har vi forelsket oss i det afrikanske kontinentet. Forelskelsen vokser for hver gang vi besøker det. Vår litdnskap til, og viten om Afrika vil vi gjerne dele med deg. Her på siden kan du finne inspirasjon til din drømmereise til Afrika, basert på mer enn 35 års erfaring med det imponerende kontinentet. Vi har samlet de største severdighetene til deg slik at du kan få innsikt i opplevelsesmulighetene som finnes. Du kan dessuten finne informasjon om de ulike transportformene og innkvarteringene vi benytter oss av på våre reiser. Det er blant annet informasjon om hva forskjellen er på en safaribuss og en 4x4 eller hva forskjellen er på fullt serviceret camping og på lodges. Samtidig utdyper vi hvilke innkvarteringssteder vi benytter oss av på våre reiser til Afrika. På denne måten kan du selv bli med på å vurdere hvilket innkvarteringssted som passer best til dine behov. Det er disse små detaljene som sikrer deg at din reise blir fantastisk og uforglemmelig.

Finn svar på de praktiske spørsmålene 

Er du nysgjerrig på hvordan det praktiske foregår eller mangler du et bra tips, da har vi laget en oversikt over det som er verdt å vite. Her kan du blant annet vite om vaksinasjoner, valuta, forsikringer, insekter, mat, klima og mye mer. 

Har du bruk for hjelp til å bli guidet i de mange severdighetene eller har du andre spørsmål, da er du også alltid velkommen til å sende oss en mail eller ringe til oss på 88 73 40 00.