Africa Tours CSS Sprite

Reiseformer i Afrika

Det er mange forskjellige former for reiser til Afrika. Du kan oppleve fantastiske safarireiser, hvor det imponerende afrikanske dyrelivet er i fokus. Du kommer veldig nærme den store elefanten, og merker nærmest løvens manke, i det du kjører sakte forbi. På floden seiler man blant de gryntende flodhestene, mens fuglelivet beriker naturen med de flotte fargene. Safarireiser er noe helt spesielt, og gir deg minner for livet. Du kan velge en gruppesafari eller en privat safari. Du kan også komme på en spennende rundreise, hvor du får det beste av flere forskjellige land. Denne form for reiser er til den eventyrlystne, som foretrekker de autentiske dyreopplevelsene i sin reneste form. Rundreiser kan utføres i forskjellige grader av luksus. Du kan velge luksustelt, fullt utstyrt campingsafari eller campingsafari med aktiv deltakelse, hvor man selv hjelper med å sette opp telt.

Luksussafari

Vi har naturligvis også den eksklusive utgaven av en safari, hvor du bor på Karen Blixen Camp i Mara North, Kenya. Mara North er et område, hvor man har særlig fokus på dyrebevaring og bæredyktighet. Det betyr, at det er en stor konsentrasjon av de klassiske Afrika-dyrene – også rett foran campen ved Mara-elven. Karen Blixen Camp er som mange av våre andre innkvarteringer plassert i naturen – for naturen. Når du er på safari, vil du både oppleve løvens brøl på natten og på dagen.

Aktive reiser i Afrika

Afrika byr ikke utelukkende på safari. Verdens nest største kontinent har også massevis av andre muligheter, her iblant aktive reiser. Du kan f.eks. dra på sykkeltur i Sør-Afrika med en inspirerende guide, eller bestige det høyeste frittstående fjellet, Kilimanjaro. Liker du livet under havets overflate, kan du dra ut og dykke ved noen av de skjønneste korallrevene i Indiahavet. En sykkeltur på den eksotiske øya Zanzibar kan være den mest inspirerende opplevelsen for kulinariske livsnytere. Dersom du ikke liker å sykle, vil vi anbefale trekking i Drakens fjellene. En lekker tur hvor den flotte naturen er i fokus.

Badeferie ved Indiahavet

Etter en safari eller aktiv ferie, kan avslapping være på sin plass, slikk man kan bearbeide alle de overveldende inntrykkene. De kritthvite sandstrender, vaiende kokospalmer og det asurblå Indiahav er det perfekte stedet til dette. De eksotiske strender på Seychellene er for dem som ønsker en unik opplevelse både på land og i vann. Zanzibar har på den annen side en kulturell arv som oppleves i de skjønne kulinariske opplevelser, mens Kenyakysten er skapt til ren avslapping og nærvær med familien. Selv når det kommer til havet, kan Afrika by på noe til enhver smak.