Africa Tours CSS Sprite
Telefon 6212 5944
Mandag - fredag kl. 10:00 - 14:00
 

Kenya

Sortering: Land | Pris fra

Big Cat Safari
Øst-Afrika, Kenya

Store safariopplevelser blant de store rovdyrene. Denne safarituren har fokus på løver, geparder og leoparder, men dere vil også få hilse på elefanter, sjiraffer, bøfler og mange andre dyrearter. 

Fantastiske opplevelser venter i Samburu, Mara North, Aberdares og på turen gjennom Great Rift Valley.

Det er avreise hver dag, 365 dager i året, du bestemmer når!

f.eks. 10 dager:
Fra 47 900 NOK

Big Five Kenya Safari
Øst-Afrika, Kenya

Kenya Big Five Safari er for deg som ønsker å oppleve Afrikas klassiske dyreliv – inkludert The Big Five; Elefant, bøffel, løve, leopard og neshorn. Reisen tar deg til både innsjø- og savanneområder, og ruten er tilrettelagt slik at det er god tid til å nyte dyrelivet samtidig som du kommer vidt omkring på safarien. Safarien kjøres i store, sterke 4x4, som sørger for at du kan oppleve dyrelivet på nært hold, uavhengig av terrenget du ferdes i.

Med overnatting i flotte luksustelt i Ol Pejeta og i Masai Mara, safari i 4*4, og ikke minst utsikt over flotte safariopplevelser, er det mye å glede seg til. Med avganger hver dag hele året, er det dermed mulighet til å oppleve denne eventyrlige safarituren når det passer deg best.

f.eks. 9 dager:
Fra 44 600 NOK

Kenya luksussafari og Chale Island
Øst-Afrika, Kenya

På denne safarien bor du på luksuriøse Karen Blixen Camp i Mara North conservancy med innkvartering i store luksustelt rett ved Mara-elven. All safarikjøring skjer i åpne firehjulsdrevne biler i det dyrerike området, og konsentrasjonen og variasjonen av ville dyr fascinerer alle.  

Reisen avsluttes med en avslappende badeferie ved Indiahavet på den private øya The Sands at Chale Island. Flyreisen går direkte fra savannen og til Ukunda ved Mombasa. 

Det er avreise hver dag, 365 dager i året, du bestemmer når!

f.eks. 12 dager:
Fra 56 500 NOK

Kenya familiesafari
Øst-Afrika, Kenya

En kort, men dyrerik safari i Kenya, til et av verdens beste safariland. Med kombinasjonen av safari i Kenya og badeferie ved det varme Indiske havet, garanterer vi for en fantastisk reise.

Dette er reisen for alle. Den er tilrettelagt for barn, men er like fullt passende for voksne og alle generasjoner. Med fleksible avreiser gjennom hele året, kan du enkelt tilpasse turen til det som passer best for din familie.

Opplev høydepunkter som en båttur blant flodhester på Naivasha-sjøen, et besøk i en Masai-landsby og spennende møter med løver i Masai Mara.

f.eks. 10 dager:
Fra 42 600 NOK

I Elefantenes fotspor
Øst-Afrika, Kenya

Vakker Kenya safari til en skarp pris. Du opplever variert natur og utmerket overnatting plassert inne i reservatene. På grensen til Tanzania ligger Amboseli nasjonalpark. Mange kenyanere har Amboseli nasjonalpark høyt på listen over favorittområder for en safari, og med god grunn. Vidstrakte sletter, sumper med massevis av dyr, skog savanne, og som bakgrunn Kilimanjaro, Afrikas høyeste fjell. Amboseli er blant annet kjent for sine mange elefanter.

Du får også oppleve en av Kenyas mange vakre innsjøer i Rift Valley, Lake Elementaita, som byr på storslått fugleliv og er blant annet yngleplass for pelikaner, og turen avsluttes med den imponerende Masai Mara.

Mulighet for å legge til strandferie på kysten av Kenya eller på krydderøya Zanzibar.

f.eks. 8 dager:
Fra 40 100 NOK

Blixens Kenya Safari
Øst-Afrika, Kenya

Velkommen til en praktfull privat Kenyasafari, hvor dere i tillegg til fremragende innkvartering opplever betagende og ytterst varierte landskap, som byr på noe av det beste Afrika har å tilby når man søker safari på høyt nivå.

Dere får oppleve mye på denne safarien fra semiørkenen Samburu i nord, til det grønne høylandet Aberdare, Naivasha-sjøen i Rift Valley og ikke minst den flate gressavannen Masai Mara, hvor dere innkvarteres i telt på Ashnil Mara Camp.

Reisen foregår i store og sterke firehjulstrekkere. Karibu Sana - Velkommen på safari i Kenya. Det er avreise 365 dager i året, det er du som bestemmer!

f.eks. 10 dager:
Fra 43 500 NOK

Big Cat Safari 2025
Øst-Afrika, Kenya

Velkommen på safari på første rad til safariens moderland – Kenya. Fantastiske safariopplevelser venter blant de store rovdyrene. Denne safarien har spesielt fokus på løver, geparder og leoparder, men vi kommer også til å hilse på alt fra elefanter og giraffer til bøfler blant mye annet underveis.

Store opplevelser venter oss i Samburu, Masai Mara og på turen ned gjennom Great Rift Valley til Nakuru. Det blir kjøring i robuste firehjulstrekkere og ikke mindre enn tre netter i dyrrike Masai Mara. 

9 dager:
Fra 43 200 NOK

 

Tanzania

Maasaienes Tanzania
Øst-Afrika, Tanzania

Fantastisk safari i de berømte safariparkene i det nordlige Tanzania. Programmet er fylt med opplevelser, og sjansen for å oppleve blant annet "The Big Five" - løve, leopard, elefant, bøffel og nesehorn - er stor.

Dere vil selvfølgelig kjøre i robuste firehjulsdrevne safaribiler, som enkelt navigerer gjennom de varierte landskapene.

Vi besøker Tarangire, Lake Manyara, Serengetis vidstrakte savanne og Ngorongoro-krateret, som begge er på UNESCOs verdensarvliste.

Det er mulighet for å legge til strandferie

8 dager:
Fra 42 100 NOK

Tanzania Migration Safari
Øst-Afrika, Tanzania

En storslått privat safari i to av de kjente safariparkene i det nordlige Tanzania. Programmet er fullt av opplevelser og muligheten til å oppleve «de fem store» – løven, leoparden, elefanten, bøffelen og neshornet – er i høy grad tilstede. Vi starter med et besøk til det unike Ngorongoro-krateret, som står på UNESCOs verdensarvliste. Deretter fortsetter vi til verdenskjente Serengeti, hvor vi først besøker den sentrale delen av den endeløse savannen. Deretter drar vi til Ndutu-området i sør, hvor den store gnu- og sebravandringen begynner.

Vi kommer tidlig på våren, når dyrene samles og opp mot 500 000 gnukalver blir født før den store vandringen starter.

Det er selvsagt mulig å kjøpe badeferie på f.eks. Zanzibar eller forleng med ekstra safaridager.

f.eks. 8 dager:
Fra 47 500 NOK

Tanzania Big 5 Safari
Øst-Afrika, Tanzania

På denne relativt korte, men intensive kvalitetssafarien har vi på Safari Tours satt sammen en rute som konsentrerer seg om det absolutt beste Tanzania har å by på – den verdenskjente Serengeti nasjonalpark, Tarangire og det dyrerike Ngorongoro-krateret, hvor det berømte Big 5 kan sees. Sjiraffer, flodhester, geparder og mye mer er imidlertid også en del av "agendaen" på ruten.

I forbindelse med safarien kan du supplere med f.eks. Zanzibar-opphold, klatring på Kilimanjaro eller flere safariturer i f.eks. Kenya eller Uganda.

f.eks. 7 dager:
Fra 39 800 NOK

Jambo Tanzania
Øst-Afrika, Tanzania

Det Østlige Afrika, Tanzania

En herlig privatsafari i de berømte safariparkene i det nordlige Tanzania, hvor du selv bestemmer avreisedatoen – det er avreise hver dag til og fra Tanzania.

Programmet er fylt med opplevelser, og muligheten for å oppleve de "fem store" – The Big Five – løven, leoparden, elefanten, bøffelen og neshornet er i høy grad til stede. I tillegg besøkes alle Tanzanias nordlige og berømte nasjonalparker, inkludert Tarangire, Lake Manyara, Ngorongoro-krateret og naturligvis Serengeti.

Det er selvfølgelig mulig å kjøpe til badeferie på for eksempel Zanzibar eller forlenge med ekstra safaridager.

f.eks. 9 dager:
Fra 42 900 NOK

Familiesafari i Tanzania
Øst-Afrika, Tanzania

Ta med familien på en herlig safari i verdens mest komplette safariland, Tanzania. Opplev blant annet Rift Valley sjøen Lake Manyara, Olduvai Gorge, det fantastiske Ngorongoro Krateret og massevis av dyr på savannen i Serengeti. Reisen avsluttes med nydelig og avslappende badeferie på krydderøyen Zanzibar.

Safaribilen er solid og med 4-hjulsdrift, og kan komme frem, uansett hvor dere kjører. Dere er på privat safari med deres egen sjåfør/guide. Avreisedatoen bestemmer dere selv, og det er avreise 365 dager i året. 

f.eks. 14 dager:
Fra 58 700 NOK

Tanzania minisafari og Zanzibar
Øst-Afrika, Tanzania

Dere opplever store elefantflokker og baobabtrær i Tarangire, det berømte og unike Ngorongoro-krateret, og Zanzibars innbydende sandstrender. Dette er noen av høydepunktene på denne korte, men innholdsrike og dyrerike opplevelsesreise til Tanzania – et av de absolutt beste safariland i verden. Safarien er særlig optimal i perioden slutt juni til medio oktober.

Med avreise hver dag er det deg, som bestemmer, når du drar. Det er mulig å kjøpe til ekstra dager på både safaridelen og badeferien på Zanzibar.

f.eks. 11 dager:
Fra 39 200 NOK

 

Uganda

Ugandas perler på stripe
Øst-Afrika, Uganda

Bli med Safari Tours til Uganda, Afrikas perle. Betegnelsen for den daværende britiske kolonien ble først brukt av Churchhill i 1908, og har hengt igjen siden da. 

Opplev både sjimpanser og gorillaer på denne klassiske, private rundturen i Uganda. I tillegg til møtene med våre genetiske slektninger i Kibale og Bwindi, inkluderer det safari, båttur på Lake Mburo, cruise på Kazinga-kanalen i Queen Elizabeth N.P, fotturer og mye mer. Dere er på en privat safari, og vi kan skreddersy reisen helt etter deres ønsker. Spør oss for mer informasjon

Bemerk at det er inkludert både gorilla- og sjimpansepermit (tillatelse) i prisen.

f.eks. 9 dager:
Fra 55 900 NOK

Safari i Øst-Afrika

Ta del i en fascinerende safari i Øst-Afrika med Safari Tours. Opplev majestetisk dyreliv, fantastiske landskap og levende kulturer på et uforglemmelig eventyr. Her finner du Kenya, som har utrolig mye å by på. Masai Mara er blant en av de mest besøkte safari-destinasjonene i Afrika. Det er kanskje også det stedet med størst sjanse for å se ”The Big Five”. Etter en intens og innholdsrik safari er det fint å avslutte reisen med deilig avslapning på noen av de vakre strendene ved Kenyakysten, Zanzibar eller hvorfor ikke Seychellene

 

Denne nettsiden bruker cookies for å fungere, for å måle trafikk og optimalisere sidens innhold, samt for å målrette markedsføring.
Informasjon
Funksjonalitet
Statistikk
Marketing

Hva er cookies?

En cookie er en fil som browseren plasserer på datamaskinen din. Det gjør det mulig å gjenkjenne datamaskinen din og huske valg du tidligere har gjort på nettsiden. En cookie kan ikke spre datavirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter seg selv etter et visst antall måneder (kan variere), men de fornyes etter hvert besøk. Cookie kan ikke se hvem du er, hva du heter, hvor du bor eller om datamaskinen brukes av en eller flere personer. Hvis du oppgir personlig informasjon til et nettsted, kan imidlertid en cookie brukes til å huske deg til neste gang du besøker nettstedet.

Hjemmeside

ASPSESSIONID# - Slettes når browseren lukkes

Nettstedet bruker denne cookies for å identifisere den besøkende, på tvers av sider, under besøket.

CookieSafe - 6 måneder

Inneholder en sikker kopi av utvalgte tredjeparts cookies slik at de ikke går tapt hvis de fjernes av nettleseren.

Cookie-indstillinger

cookiebar - 1 måned

Brukes til å huske valgene som er gjort under Cookie-innstillinger, samt om betingelser er akseptert.

Zopim Chat

__zlcmid - 1 år

Brukes av Zopim-chatten for å identifisere besøkende på tvers av sider under en chat-session.

zte# - Slettes når browseren lukkes

Lagrer en Zopim Live Chat ID som gjenkjenner en enhet fra besøk til besøk og under en chat-session.

Google Analytics

_ga - 2 år

Denne cookien fra Google brukes til å overvåke trafikken på vår nettside og spore antall besøk for hver besøkende, tidspunktet for det første besøket, tidligere besøk og det nåværende besøket.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookien brukes til å spore hvor lang tid den besøkende bruker på nettsiden.

_gat - 1 dag

Brukes til å redusere antallet forespørsler til Google.

collect - Slettes når browseren lukkes

Brukes til å sende data til Google Analytics om den besøkendes enhet og vær. Sporer besøkende på tvers av enheter og markedsføringskanaler.

Facebook Pixel

_fbp, fr, tr, datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - opptil 2 år

Facebook-cookies opprettes når du har vært på Facebook og besøker nettsiden vår. Dette gjør at Facebook kan skreddersy mulige annonser eller innlegg basert på din nettleseratferd. Alle informasjonskapsler unntatt datr (2 år), lu (2 år) utløper etter sessionavslutning. Denne cookie brukes til å målrette annonser på Facebook.

Google Adwords

ads/ga-audiences - Slettes når browseren lukkes

Brukes av Google AdWords for å vise annonser til besøkende som sannsynligvis vil være interessert, basert på den besøkendes nettadferd på tvers av nettsteder.

ads/user-lists/# - Slettes når browseren lukkes

Ukjent.

Google Adsense

_gcl_au - 3 måneder

Brukes av Google Adsense for å eksperimentere med effektiviteten til annonsene deres. Disse finner sted på alle nettsteder som bruker Google Adsense.

Google Doubleclick

test_cookie - Raderas när browsern stängs

Används till att kontrollera om browsern understödjer cookies.

IDE - 2 år

Används till att registrera och rapportera om hemsidoanvändarens handlingar efter att ha sett eller klickat på en av annonsörens annonser. Förmålet är att mäta effekten av en annons samt att målinrikta annonser till användaren.

Microsoft Bing

_uetsid, _uetsid_exp, _uetvid, _uetvid_exp - 1 dag / Vedvarende

A Microsoft Bing Universal Event Tracking cookie for recommendation purposes.

Sleeknote

SNC - 2 år

Används till att tracka anonym data till statistik för övergripande användning av Sleeknote samt individuella events på boxarna.

SNS - Raderas när browsern stängs

Upprättas/uppdateras vid varje besök. Används till att åtskilja registrerade användare av formulär.

_pk_id - 2 år

Upprättas vid varje besök. Används till åtskilja användare till statistik.

_pk_ses - Raderas när browsern stängs

Upprättas vid varje besök. Används under den enkla sessionen till att gruppera sidvisningar till statistik för boxar och visningar.

sn_global_countdown_last_reset_timestamp - Vedvarende

Sets a timestamp for when the visitor entered the website. This is used for analytical purposes on the website.

_sn_a, _sn_m, _sn_n - 1 år

(Ingen info)