Africa Tours CSS Sprite

Medarbeidere med lidenskap for safari og reiser til Afrika

Hos Safari Tours brenner alle medarbeiderne for Afrika. For dyrelivet, naturen, kulturen, historien... Ja, alt det, som gjennom århundre har gitt reisende i Afrika en rekke helt sublime og fantastiske opplevelser. Opplevelser av et fremmed kontinent. Opplevelser av en dyrerikdom så ufattelig stor, at man nesten ikke kan forstå det, med mindre man har opplevd det selv. For Safari Tours er en reise til Afrika ikke "bare" er en Afrika-reise. Det er viktig for oss at den eller de safariturene vi tilbyr deg og dine er nøye avstemt etter hvordan du og dere gjerne vil oppleve Afrika. Vi gleder oss til å gjøre drømmen din til virkelighet og til å ønske deg velkommen til Afrika.

Nina Dalgas Hildebrand

Ninas tilknytning til det afrikanske kontinentet stammer tilbake fra barndomsårene, hvor hun i en årrekke var bosatt i Zimbabwe. Siden da har nysgjerrigheten til det afrikanske kontinentet fått hende ut på flere lenger varende turer. Hun er spesielt godt kjent med opplevelsesmulighetene i Tanzania, Malawi, Zambia og Botswana. Utsikten fra det høyeste punktet i Afrika, Uhuru Peak på Mount Kilimanjaro, vil for alltid stå sterkt i minne.

I tillegg har hun god kunnskap om kontinentets historie og utvikling fra sin bachelorgrad i internasjonale utviklingsstudier. Nina har jobbet i reiselivsbransjen siden 2008, og har derfor stor erfaring med og ekspertise i å sammensette den perfekte reisen.

Telefon: +45 88 73 40 00

Gita Frendrup Larsen

Gita har jobbet i reisebransjen gjennom en lang årrekke, hvor hun har erfaring med salg av gruppe- og safarireiser. Gita har arrangeret safarireiser til både par, familier og større grupper, og har stor erfaring i å skreddersy reiser etter behov. Hos Safari Tours sitter Gita primært med salg og produksjon av reiser, samt med ansvaret for Seychellene.

Gita har vært på safari i Kenya og Tanzania, og har vært på rundreise i Namibia samt vært på øyhopping på Seychellene.  

Gitas motto er: Én gang Afrika alltid Afrika, og hun gleder seg til å ønske nye gjester velkommen til Afrika.

Telefon +45 88 73 40 00

Lisbeth Mølby Rasmussen

Lisbeth har mange års erfaring i reisebransjen, og elsker Afrika. Hun har ansvaret for flyreservasjoner og jobber derutover med salg og produksjon av reiser.
Lisbeth har reist i den sørlige delen av Afrika, såvel som det østlige - hun har besøkt Sørafrika, Botswana, Namibia, Zimbabwe, Tanzania, Kenya, Uganda og Seychellerne. 

Telefon: +45 88 73 40 00

Claus Lund Sørensen

Claus er direktør og medeier av Safari Tours og har vært i reisebransjen siden 1992. Claus har hatt safarireiser som sitt spesiale gjennom godt og vel 15 år, og sitter med ansvaret for udvikling av nye reiser, marketing og salg. og har været i rejsebranchen siden 1993.

Claus holder også foredrag om reisene våres til Afrika.

Claus har reist i det sørlige, såvel som det østlige Afrika, og har senest vært på safari i Kenya.

Telefon: +45 88 73 40 00

Sofia Bang Pedersen

Sofia dro for første gang til Sørafrika i 2011, for å jobbe som guide og oversetter på en safarilodge. Da hun vendte hjem, fikk hun en elevplass og ble utlært som salgsassistent. Etter elevtiden, var savnet til Sørafrika så stort, at hun dro tilbake for å jobbe. Denne gangen som manager på en lodge i Kruger Nasjonalpartk. Sofia har også mødt mannen sin i Sørafrika og i dag bor de sammen i Herning. De har reist i størstedelen av Sørafrika, samt i Swaziland, Lesotho, Namibia, Botswana og Zambia.

Telefon: +45 88 73 40 00

Linda Jensen

Linda har reist i det meste av verden. Hun elsker spesielt å dra på eventyr, hvor det er mulighet for store naturopplevelser, et rikt dyreliv og muligheden for å møte nye kulturer. Linda har rejst i det meste af verden. Hun elsker især at tage på eventyr, hvor der er mulighed for store naturoplevelser, et rigt dyreliv og muligheden for at møde nye kulturer. Av spennende reiseland utenfor Afrika har Linda blant annet reist i India, Nepal, Borneo, Vietnam, Canada, Australia, Brasil, Ecuador og Galapagos. Linda har i mai/juni 2019 vært i Tanzania og på Zanzibar. I Afrika har Linda reist i Kenya, Tanzania og Zanzibar.

Linda har jobbet i reisebransjen i mer enn 13 år, hvor hun både har jobbet med salg og utvikling av reiser til individuelle reisende såvel som grupper.

Telefon: +45 88 73 40 00

Natascha Berg Rønde

Natascha er utdannet Cand.ling.merc i virksomhetskommunikasjon og er ansatt som vores marketingskoordinator. Hun ivaretar de fleste av våres online og offline markedsføringsoppgaver. Natascha har en særlig interesse for CSR, hvilket henger godt sammen med våres CSR-prosjekter som Karen Blixen Camp Trust, Black Mamba og lignende.

Charline Hoffmann Laurberg Udby

Charline er utdannet som digital konseptutvikler og elsker å reise. Charline tar seg blant annet av forskjellige online markedsføringsoppgaver og skriver reisebeskrivelser og innlosjeringsbeskrivelser. Hun sitter med kundeservice, hjelper reisekonsulentene med forskjellige oppgaver, og hjelper til på kontoret der hvor det trengs.
 

Mette Vesterhaab Nielsen

Mette er utdannet biolog fra Aarhus Universitet med spesiale i dyrs adferd og fysiologi. Hun har arbeidet som guide/formidler i Ree park Safari i de siste 7 år. og har igjennom dette oppdaget sin lidenskap for å jobbe med formidling om naturen og alverdens dyrearter til folk i alle aldre. Etter en familitur til Kenya i 2004 har hun hatt en forkjærlighet til den afrikanske naturen, som utelukkende ble bekreftet igjennom hennes utdannelse og jobb i Ree Park Safari.