Africa Tours CSS Sprite

Safari og badeferie

En safarireise i Afrika er en perlerekke av mange, store opplevelser. En vrimmel av dyr, enestående vakker natur, solnedgang med akasietreet i bakgrunnen, møtet med de lokale, og kanskje en ballongsafari. Mange opplevelser, som fordøyes på beste vis på en badeferie ved Indiahavet. Ønsker du enda mer (eller mindre) badeferie enn i opplegget, fremsender vi naturligvis gjerne et tilbud på dette.Rejser under temaet »Safari og badeferie«

Kenya Safari og Badeferie

Kenya er et imponerende land med ufattelig mange muligheter, når man ønsker opplevelser i særklasse. Her er blant annet rik mulighet for å ta på uforglemmelig safari i en av de fantastiske nasjonalparkene. Ønsker du ikke for mye kjørsel, men vil du likevel gjerne overveldes av dyrenes forunderlige verden, kan et opphold på en velplassert Camp ofte være en god løsning. Kombinasjonen med safari og badeferie ved Kenyakysten er også en god løsning, til dem som ønsker å se det utrolige afrikanske dyrelivet og få fantastisk avslapping med på kjøpet.

Kombiner safari og badeferie

Mange av våre reiser inkluderer både safari og badeferie. Dette er ikke uten grunn. En safariopplevelse involverer alle sansene dine. Frisk luft, duften av den afrikanske naturen og lukten av de store elefantene sniker seg fort opp i nesen, og pirrer luktesansen din. Synssansen blir utfordret av det mangfoldige dyrelivet. Både på nært hold men også gjennom det forstørrende glasset i kikkerten. Når du ligger deg til å sove i én av våre skjønne lodges, vil du gjennom teltduken kunne høre det afrikanske dyrelivet utfolde seg bare få hundrede meter fra deg. Alle innputtene til disse tre sansene kan kjennes overveldende, og krever gjerne avslapning for å bli bearbeidet. Kenya safari og badeferie er yndlingskombinasjonen for de fleste av våre gjester. Når safarien er ovre, sansene er utfordret og trenger avslapning, er en badeferie det rette valget.

Etter en safari i Kenya er det opplagt med en badeferie i Kenya. Besøk Kenyakysten – den 50 mil lange kyststrekningen som rommer alle de ideelle ingrediensene til en vidunderlig badeferie. Det er palmekledde hvite sandstrender, hvor det asurblå havet skyller opp i sakte bølger. Korallrevet ut for kysten er bare en liten båttur derfra, og de kulturelle opplevelsene venter i de små fiskelandsbyene. Maten er fortrinnlig med en myk krydret smak fra den enorme kulturarven, som er fundamentet for den sjarmerende handelsdestinasjonen.