Africa Tours CSS Sprite

Seychellene

  • Fortryllende tropeøyer midt i Indiahavet
  • Bildeskjønne og øde strender i verdensklasse
  • Vakre korallrev og særegen natur, flora og fauna

Reiser til Seychellene

En reise til Seychellene med Safari Tours er en opplevelse som varer livet ut. Seychellene byr dere velkommen med naturskjønne landskap og noen av de beste strender i verden. Omgivelsene utgjør uforglemmelige kulisser for en romantisk reise med den du er kjær eller for en bryllupsreise. På reisen deres til "Paradisets Hage" kan dere oppleve gigantiske skilpadder, regnskog, skulpturelle granittklipper, sand så mykt som mel og fisk i alle farger.

På Seychellene er det strender med pulvermyk, hvit sand som smyger seg opp mellom tærne. Bare få meter fra strandkanten er det en ubeskrivelig maritim verden i det fristende turkise havet. Mer enn 900 fiskearter lever ved korallrevene i denne spennende verden under overflaten, og oppleves best med dykkermaske eller snorkel. Det er vanlig å møte på havskilpadder, delfiner og rokker i farvandet rundt øyene, og for sportsfiskere er den typiske fangsten barracuda, hai, Marlin og Tun, spesielt i november måned.

Øyriket Seychellene ligger ut for Afrikas kyst, i en avstand av 160 mil. De største øyene, Mahé, Praslin og La Digue, er granittøyer med frodige grønnkledde fjell omkranset av et tynt belte av hvite strender. Disse øyene appellerer til sykling, vandring og utflukter, for de som ønsker aktiviteter på ferien.

De mindre øyene er fredfylte atoller omgitt av korallrev, hvilket gjør at det er veldig begrenset med strømninger og bølger langs kysten. Forholdene for bading, snorkling og dykking blir ikke bedre enn det. 

Øyene byr på innkvartering i alle varianter og standarder. Det er alt fra gjesthus, som ofte driftes av private, til 5-stjernet innkvartering. Det er restriksjoner på antall innkvarteringssteder, og alle er bygget i overenstemmelse med naturen.

Øyene har cirka 95.0000 innbyggere, hvor 90% bor på hovedøyen Mahé og størstedelen i hovedstaden Victoria.

Du har også mulighet for å hike/vandre på Seychellene, som har 15 offisielle hikingruter, særlig anbefalt turister.

Klimaet varierer fra øy til øy. Øyene ligger nær ekvator og har en gjennomsnittstemperatur på rundt 27 grader.

Måneder på Seychellene med mest nedbør:

Seychellene har regntid fra desember til februar, men mengden av regn varierer mye. 

På Máhe kan man oppleve at det bøtter ned med regn flere dager på radd, spesielt i desember, mens det på Praslin oftest bare reggner en liten time på morgenen og kanskje igjen på ettermiddagen. Det er veldig sjeldent at man opplever en hel dag med regn på Praslin.

Uansett hvilken tid på året man reiser, kan man forvente at det regner litt av og til. I månedene juni til august blåser det ofte litt mer på øyene. 

Populær reise til Seychellene

Kenya Luksussafari og Seychellene

Med en kombinasjon to land; Kenya, et av de absolutt beste safariland i verden, og paradisøyene Seychellene, venter storslåtte safariopplevelser, betagende solnedganger og en fantastisk natur. Seychellene er naturskjønne landskap og noen av de beste strender i verden. Etter safarien går turen videre til Seychellene hvor dere kan oppleve gigantiske skilpadder, regnskog, skulpturelle granittklipper, sand så mykt som mel og fisk i alle farger. Innkvartering skjer på det skjønne Coco de Mer. Ønsker dere et annet hotell, er det også mulig.

Severdigheter Seychellene