Africa Tours CSS Sprite
Telefon 6212 5944
Mandag - fredag kl. 10:00 - 14:00
 

Kenya familiesafari

Sortering: Land | Pris fra

Kenya familiesafari
Kenya, Kenya familiesafari

En kort, men innehållsrik safari i Kenya, till ett av världens bästa safariländer. Med kombinationen av safari i Kenya och strandsemester vid det varma Indiska oceanen, garanterar vi en fantastisk resa. Resan är för alla. Den är barnvänlig, men passar självklart lika bra för vuxna. Upplev bl.a. båttur bland flodhästar på Naivasha-sjön, besök i en Masai-by och massor av lejon i Masai Mara. ​

 

Kenya

Big Cat Safari
Øst-Afrika, Kenya

Store safariopplevelser blant de store rovdyrene. Denne safarituren har fokus på løver, geparder og leoparder, men dere vil også få hilse på elefanter, sjiraffer, bøfler og mange andre dyrearter. 

Fantastiske opplevelser venter i Samburu, Mara North, Aberdares og på turen gjennom Great Rift Valley.

Det er avreise hver dag, 365 dager i året, du bestemmer når!

f.eks. 10 dager:
Fra 47 900 NOK

Big Five Kenya Safari
Øst-Afrika, Kenya

Kenya Big Five Safari er for deg som ønsker å oppleve Afrikas klassiske dyreliv – inkludert The Big Five; Elefant, bøffel, løve, leopard og neshorn. Reisen tar deg til både innsjø- og savanneområder, og ruten er tilrettelagt slik at det er god tid til å nyte dyrelivet samtidig som du kommer vidt omkring på safarien. Safarien kjøres i store, sterke 4x4, som sørger for at du kan oppleve dyrelivet på nært hold, uavhengig av terrenget du ferdes i.

Med overnatting i flotte luksustelt i Ol Pejeta og i Masai Mara, safari i 4*4, og ikke minst utsikt over flotte safariopplevelser, er det mye å glede seg til. Med avganger hver dag hele året, er det dermed mulighet til å oppleve denne eventyrlige safarituren når det passer deg best.

f.eks. 9 dager:
Fra 44 600 NOK

Kenya luksussafari og Chale Island
Øst-Afrika, Kenya

På denne safarien bor du på luksuriøse Karen Blixen Camp i Mara North conservancy med innkvartering i store luksustelt rett ved Mara-elven. All safarikjøring skjer i åpne firehjulsdrevne biler i det dyrerike området, og konsentrasjonen og variasjonen av ville dyr fascinerer alle.  

Reisen avsluttes med en avslappende badeferie ved Indiahavet på den private øya The Sands at Chale Island. Flyreisen går direkte fra savannen og til Ukunda ved Mombasa. 

Det er avreise hver dag, 365 dager i året, du bestemmer når!

f.eks. 12 dager:
Fra 56 500 NOK

Kenya familiesafari
Øst-Afrika, Kenya

En kort, men dyrerik safari i Kenya, til et av verdens beste safariland. Med kombinasjonen av safari i Kenya og badeferie ved det varme Indiske havet, garanterer vi for en fantastisk reise.

Dette er reisen for alle. Den er tilrettelagt for barn, men er like fullt passende for voksne og alle generasjoner. Med fleksible avreiser gjennom hele året, kan du enkelt tilpasse turen til det som passer best for din familie.

Opplev høydepunkter som en båttur blant flodhester på Naivasha-sjøen, et besøk i en Masai-landsby og spennende møter med løver i Masai Mara.

f.eks. 10 dager:
Fra 42 600 NOK

I Elefantenes fotspor
Øst-Afrika, Kenya

Vakker Kenya safari til en skarp pris. Du opplever variert natur og utmerket overnatting plassert inne i reservatene. På grensen til Tanzania ligger Amboseli nasjonalpark. Mange kenyanere har Amboseli nasjonalpark høyt på listen over favorittområder for en safari, og med god grunn. Vidstrakte sletter, sumper med massevis av dyr, skog savanne, og som bakgrunn Kilimanjaro, Afrikas høyeste fjell. Amboseli er blant annet kjent for sine mange elefanter.

Du får også oppleve en av Kenyas mange vakre innsjøer i Rift Valley, Lake Elementaita, som byr på storslått fugleliv og er blant annet yngleplass for pelikaner, og turen avsluttes med den imponerende Masai Mara.

Mulighet for å legge til strandferie på kysten av Kenya eller på krydderøya Zanzibar.

f.eks. 8 dager:
Fra 40 100 NOK

Blixens Kenya Safari
Øst-Afrika, Kenya

Velkommen til en praktfull privat Kenyasafari, hvor dere i tillegg til fremragende innkvartering opplever betagende og ytterst varierte landskap, som byr på noe av det beste Afrika har å tilby når man søker safari på høyt nivå.

Dere får oppleve mye på denne safarien fra semiørkenen Samburu i nord, til det grønne høylandet Aberdare, Naivasha-sjøen i Rift Valley og ikke minst den flate gressavannen Masai Mara, hvor dere innkvarteres i telt på Ashnil Mara Camp.

Reisen foregår i store og sterke firehjulstrekkere. Karibu Sana - Velkommen på safari i Kenya. Det er avreise 365 dager i året, det er du som bestemmer!

f.eks. 10 dager:
Fra 43 500 NOK

Big Cat Safari 2025
Øst-Afrika, Kenya

Velkommen på safari på første rad til safariens moderland – Kenya. Fantastiske safariopplevelser venter blant de store rovdyrene. Denne safarien har spesielt fokus på løver, geparder og leoparder, men vi kommer også til å hilse på alt fra elefanter og giraffer til bøfler blant mye annet underveis.

Store opplevelser venter oss i Samburu, Masai Mara og på turen ned gjennom Great Rift Valley til Nakuru. Det blir kjøring i robuste firehjulstrekkere og ikke mindre enn tre netter i dyrrike Masai Mara. 

9 dager:
Fra 43 200 NOK

 

Kenyakysten

Badeferie på The Sands of Chale Island
Indiahavet, Kenyakysten

Denne vakre private øya, Chale, ligger 600 meter fra fastlandet og 10 kilometer ned og utenfor Kenyas berømte og prisbelønte Diani Beach. Tilgang til øya er via traktor eller båt, avhengig av tidevannet.

Øya er 1,2 kilometer lang og 800 meter bred, innhyllet i mangrover og med mulighet for å bo på nydelige 4-stjerners The Sands at Chale Island, som har sin egen private strand og er beskyttet av korallrevet.

The Sands at Chale Island er en fantastisk kombinasjon av natur, komfort og uberørt natur, og hotellet er bygget for å gli inn i de vakre omgivelsene.

f.eks. 10 dager:
Fra 29 300 NOK

Badeferie all-inclusive ved Kenyakysten
Indiahavet, Kenyakysten

Med kilometerlange sandstrender, eksotiske palmer og en havtemperatur på litt over 25 grader året rundt, er Kenyakysten et ideelt område for avslapning, snorkling og badeferier. Mulighetene er mange, men én ting er sikkert: Med sin beliggenhet nær ekvator og de gode temperaturene året rundt, er det et fantastisk valg for en herlig strand- og strandferie.

Oppholdet på Travellers Beach Club er all-inclusive, det vil si alle måltider inkl. drikke (øl, vin, lokalt brennevin, brus, vann, kaffe og te er inkludert). Hotellet ligger på nordkysten av Mombasa, og ble sist renovert sommeren 2018 og har en direkte strand og beliggenhet i Det indiske hav.

Tillegg for avreise og opphold i forbindelse med jul/nyttår, påske og deler av juli måned.

f.eks. 15 dager:
Fra 22 400 NOK

Forleng din badeferie med safari i Tsavo og Amboseli
Indiahavet, Kenyakysten

Kombiner strandferien din med en smak av Kenyas fantastiske dyreliv. Opplev Tsavo, Kenyas eldste og største nasjonalpark. I området finnes det et reservat for det truede sorte nesehornet, i tillegg til at Tsavo er kjent for sitt rike dyreliv med den største bestanden av elefanter i Kenya og et unikt fugleliv.

Ved grensen til Tanzania ligger Amboseli National Park. Her finner du vidstrakte sletter, sumper med massevis av dyr, skogssavanner, og i bakgrunnen Kilimanjaro, Afrikas høyeste fjell.

Safarituren kjøres hver dag med minimum 2 deltakere, og starter og avsluttes i Mombasa.

4 dager:
Fra 12 000 NOK

 

Seychellene

Øyhopping på Seychellenes vakre øyer
Indiahavet, Seychellene

Øyhopping på Seychellene gir deg muligheten til å utforske de to største øyene, Mahe og Praslin. Turen starter med avslapning på vakre Praslin, hvor du kan nyte naturen og vannet. Dra på utflukter til mindre øyer som Cousin med sitt imponerende fugleliv eller besøk havskilpaddene på Curieuse. Gå på fotturer i Valle de Mai eller nyt de vakre strendene.

Programmet avsluttes på hovedøya Mahe i Beau Vallon Bay. Her er det kort avstand til hovedstaden Victoria, hvor du kan oppleve hverdagen i en av verdens minste hovedsteder, ta fotturer på noen av de 12 stiene eller besøke St. Anne Marine Park. Turen kan legges opp i den rekkefølgen du ønsker det. Det er også mulig å oppgradere eller endre til andre hoteller.

 

f.eks. 13 dager:
Fra 32 500 NOK

 

Tanzania

Maasaienes Tanzania
Øst-Afrika, Tanzania

Fantastisk safari i de berømte safariparkene i det nordlige Tanzania. Programmet er fylt med opplevelser, og sjansen for å oppleve blant annet "The Big Five" - løve, leopard, elefant, bøffel og nesehorn - er stor.

Dere vil selvfølgelig kjøre i robuste firehjulsdrevne safaribiler, som enkelt navigerer gjennom de varierte landskapene.

Vi besøker Tarangire, Lake Manyara, Serengetis vidstrakte savanne og Ngorongoro-krateret, som begge er på UNESCOs verdensarvliste.

Det er mulighet for å legge til strandferie

8 dager:
Fra 42 100 NOK

Tanzania Migration Safari
Øst-Afrika, Tanzania

En storslått privat safari i to av de kjente safariparkene i det nordlige Tanzania. Programmet er fullt av opplevelser og muligheten til å oppleve «de fem store» – løven, leoparden, elefanten, bøffelen og neshornet – er i høy grad tilstede. Vi starter med et besøk til det unike Ngorongoro-krateret, som står på UNESCOs verdensarvliste. Deretter fortsetter vi til verdenskjente Serengeti, hvor vi først besøker den sentrale delen av den endeløse savannen. Deretter drar vi til Ndutu-området i sør, hvor den store gnu- og sebravandringen begynner.

Vi kommer tidlig på våren, når dyrene samles og opp mot 500 000 gnukalver blir født før den store vandringen starter.

Det er selvsagt mulig å kjøpe badeferie på f.eks. Zanzibar eller forleng med ekstra safaridager.

f.eks. 8 dager:
Fra 47 500 NOK

Tanzania Big 5 Safari
Øst-Afrika, Tanzania

På denne relativt korte, men intensive kvalitetssafarien har vi på Safari Tours satt sammen en rute som konsentrerer seg om det absolutt beste Tanzania har å by på – den verdenskjente Serengeti nasjonalpark, Tarangire og det dyrerike Ngorongoro-krateret, hvor det berømte Big 5 kan sees. Sjiraffer, flodhester, geparder og mye mer er imidlertid også en del av "agendaen" på ruten.

I forbindelse med safarien kan du supplere med f.eks. Zanzibar-opphold, klatring på Kilimanjaro eller flere safariturer i f.eks. Kenya eller Uganda.

f.eks. 7 dager:
Fra 39 800 NOK

Jambo Tanzania
Øst-Afrika, Tanzania

Det Østlige Afrika, Tanzania

En herlig privatsafari i de berømte safariparkene i det nordlige Tanzania, hvor du selv bestemmer avreisedatoen – det er avreise hver dag til og fra Tanzania.

Programmet er fylt med opplevelser, og muligheten for å oppleve de "fem store" – The Big Five – løven, leoparden, elefanten, bøffelen og neshornet er i høy grad til stede. I tillegg besøkes alle Tanzanias nordlige og berømte nasjonalparker, inkludert Tarangire, Lake Manyara, Ngorongoro-krateret og naturligvis Serengeti.

Det er selvfølgelig mulig å kjøpe til badeferie på for eksempel Zanzibar eller forlenge med ekstra safaridager.

f.eks. 9 dager:
Fra 42 900 NOK

Familiesafari i Tanzania
Øst-Afrika, Tanzania

Ta med familien på en herlig safari i verdens mest komplette safariland, Tanzania. Opplev blant annet Rift Valley sjøen Lake Manyara, Olduvai Gorge, det fantastiske Ngorongoro Krateret og massevis av dyr på savannen i Serengeti. Reisen avsluttes med nydelig og avslappende badeferie på krydderøyen Zanzibar.

Safaribilen er solid og med 4-hjulsdrift, og kan komme frem, uansett hvor dere kjører. Dere er på privat safari med deres egen sjåfør/guide. Avreisedatoen bestemmer dere selv, og det er avreise 365 dager i året. 

f.eks. 14 dager:
Fra 58 700 NOK

Tanzania minisafari og Zanzibar
Øst-Afrika, Tanzania

Dere opplever store elefantflokker og baobabtrær i Tarangire, det berømte og unike Ngorongoro-krateret, og Zanzibars innbydende sandstrender. Dette er noen av høydepunktene på denne korte, men innholdsrike og dyrerike opplevelsesreise til Tanzania – et av de absolutt beste safariland i verden. Safarien er særlig optimal i perioden slutt juni til medio oktober.

Med avreise hver dag er det deg, som bestemmer, når du drar. Det er mulig å kjøpe til ekstra dager på både safaridelen og badeferien på Zanzibar.

f.eks. 11 dager:
Fra 39 200 NOK

 

Zanzibar

Stone Town, krydderier og badeferie på eksotiske Zanzibar
Indiahavet, Zanzibar

Eksotiske Zanzibar venter på deg med både opplevelser og avslapning. Turen begynner med noen dager i historiske Stone Town, hvor du kan oppleve historiens vingesus på en spennende bytur som tar deg forbi både det tidligere slavemarkedet, katedralen, festningen og de travle markedene med kjøtt, fisk, frukt og grønnsaker. Sansene dine blir utfordret når vi besøker en krydderplantasje, og Zanzibar får leve opp til sitt rykte som krydderøya. Deretter venter de hvite sandstrendene, de viftende kokospalmene og det varme, azurblå Indiske havet.

Oppholdet er på Diamonds Mapenzi Beach, som ligger på Zanzibars nordøstkyst. Du kan velge å slappe av eller prøve noen av de mange aktivitetene som hotellet tilbyr. Oppholdet inkluderer all inclusive (alle måltider og drikkevarer inkludert).

f.eks. 12 dager:
Fra 29 500 NOK

 

Uganda

Ugandas perler på stripe
Øst-Afrika, Uganda

Bli med Safari Tours til Uganda, Afrikas perle. Betegnelsen for den daværende britiske kolonien ble først brukt av Churchhill i 1908, og har hengt igjen siden da. 

Opplev både sjimpanser og gorillaer på denne klassiske, private rundturen i Uganda. I tillegg til møtene med våre genetiske slektninger i Kibale og Bwindi, inkluderer det safari, båttur på Lake Mburo, cruise på Kazinga-kanalen i Queen Elizabeth N.P, fotturer og mye mer. Dere er på en privat safari, og vi kan skreddersy reisen helt etter deres ønsker. Spør oss for mer informasjon

Bemerk at det er inkludert både gorilla- og sjimpansepermit (tillatelse) i prisen.

f.eks. 9 dager:
Fra 55 900 NOK

 

Sør-Afrika

Sør-Afrika Safari og Cape Town
Sørlige Afrika, Sør-Afrika

Se frem til en fantastisk safari og massevis av opplevelser i et av Sør-Afrikas beste Big Five safariområder, samt overnatting i en liten koselig og komfortabel lodge midt i Afrikas vakre natur i Balule Nature Reserve.

Balule henger sammen med den verdensberømte Kruger nasjonalpark og tilbyr en minneverdig safari. Dyrene kan streife fritt mellom Kruger og Balule, da det ikke er gjerder mellom de to områdene.

Etter en herlig safari fortsetter du til Cape Town, som blant annet byr på shopping, kultur, severdigheter og fantastiske restauranter. Cape Town kalles verdens vakreste by.

f.eks. 12 dager:
Fra 34 900 NOK

Sør-Afrika Safari og Victoria Falls
Sørlige Afrika, Sør-Afrika

Se frem til en fantastisk safari og massevis av opplevelser i et av Sør-Afrikas beste Big Five safariområder, samt overnatting i en liten koselig og komfortabel lodge midt i Afrikas vakre natur i Balule Nature Reserve. I reservatet skal du på safari, som sammen med en rekke andre private reservater i dag er knyttet til den verdenskjente Kruger nasjonalpark. Dyrene kan gå fritt og du er derfor sikker på flotte opplevelser med de ville dyrene. Det er safari i åpne biler, så du kommer på nært hold.

Reisen avsluttes med noen dager ved de spektakulære Victoriafallene. Den mektige Zambezi-elven leverer vann til de verdenskjente fossene, hvor opptil 1 million liter vann per sekund stuper ned i dypet.

f.eks. 12 dager:
Fra 37 800 NOK

Great Trek Adventure
Sørlige Afrika, Sør-Afrika

Fantastisk reise med engelsktalende guide fra Cape Town til Victoria Falls eller motsatt fra Victoria Falls til Cape Town. Mange av de mest opplevelsesrike stedene i Sørlige Afrika besøkes på turen.

Det er en spennende reise, hvor dere reiser gjennom land som Sør-Afrika, Namibia, Botswana og besøker Victoria Falls i Zimbabwe. Opplevelser venter i Namibias ørken Sossusvlei, nasjonalparken Etosha, dyrerike Chobe og det unike Okavango-delta. 

Dere vil møte forskjellige befolkninger og kulturer på veien, som sammen med fantastiske naturopplevelser vil gi dere en reise som skaper minner for livet.

22 dager:
Fra 43 700 NOK

Denne nettsiden bruker cookies for å fungere, for å måle trafikk og optimalisere sidens innhold, samt for å målrette markedsføring.
Informasjon
Funksjonalitet
Statistikk
Marketing

Hva er cookies?

En cookie er en fil som browseren plasserer på datamaskinen din. Det gjør det mulig å gjenkjenne datamaskinen din og huske valg du tidligere har gjort på nettsiden. En cookie kan ikke spre datavirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter seg selv etter et visst antall måneder (kan variere), men de fornyes etter hvert besøk. Cookie kan ikke se hvem du er, hva du heter, hvor du bor eller om datamaskinen brukes av en eller flere personer. Hvis du oppgir personlig informasjon til et nettsted, kan imidlertid en cookie brukes til å huske deg til neste gang du besøker nettstedet.

Hjemmeside

ASPSESSIONID# - Slettes når browseren lukkes

Nettstedet bruker denne cookies for å identifisere den besøkende, på tvers av sider, under besøket.

CookieSafe - 6 måneder

Inneholder en sikker kopi av utvalgte tredjeparts cookies slik at de ikke går tapt hvis de fjernes av nettleseren.

Cookie-indstillinger

cookiebar - 1 måned

Brukes til å huske valgene som er gjort under Cookie-innstillinger, samt om betingelser er akseptert.

Zopim Chat

__zlcmid - 1 år

Brukes av Zopim-chatten for å identifisere besøkende på tvers av sider under en chat-session.

zte# - Slettes når browseren lukkes

Lagrer en Zopim Live Chat ID som gjenkjenner en enhet fra besøk til besøk og under en chat-session.

Google Analytics

_ga - 2 år

Denne cookien fra Google brukes til å overvåke trafikken på vår nettside og spore antall besøk for hver besøkende, tidspunktet for det første besøket, tidligere besøk og det nåværende besøket.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookien brukes til å spore hvor lang tid den besøkende bruker på nettsiden.

_gat - 1 dag

Brukes til å redusere antallet forespørsler til Google.

collect - Slettes når browseren lukkes

Brukes til å sende data til Google Analytics om den besøkendes enhet og vær. Sporer besøkende på tvers av enheter og markedsføringskanaler.

Facebook Pixel

_fbp, fr, tr, datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - opptil 2 år

Facebook-cookies opprettes når du har vært på Facebook og besøker nettsiden vår. Dette gjør at Facebook kan skreddersy mulige annonser eller innlegg basert på din nettleseratferd. Alle informasjonskapsler unntatt datr (2 år), lu (2 år) utløper etter sessionavslutning. Denne cookie brukes til å målrette annonser på Facebook.

Google Adwords

ads/ga-audiences - Slettes når browseren lukkes

Brukes av Google AdWords for å vise annonser til besøkende som sannsynligvis vil være interessert, basert på den besøkendes nettadferd på tvers av nettsteder.

ads/user-lists/# - Slettes når browseren lukkes

Ukjent.

Google Adsense

_gcl_au - 3 måneder

Brukes av Google Adsense for å eksperimentere med effektiviteten til annonsene deres. Disse finner sted på alle nettsteder som bruker Google Adsense.

Google Doubleclick

test_cookie - Raderas när browsern stängs

Används till att kontrollera om browsern understödjer cookies.

IDE - 2 år

Används till att registrera och rapportera om hemsidoanvändarens handlingar efter att ha sett eller klickat på en av annonsörens annonser. Förmålet är att mäta effekten av en annons samt att målinrikta annonser till användaren.

Microsoft Bing

_uetsid, _uetsid_exp, _uetvid, _uetvid_exp - 1 dag / Vedvarende

A Microsoft Bing Universal Event Tracking cookie for recommendation purposes.

Sleeknote

SNC - 2 år

Används till att tracka anonym data till statistik för övergripande användning av Sleeknote samt individuella events på boxarna.

SNS - Raderas när browsern stängs

Upprättas/uppdateras vid varje besök. Används till att åtskilja registrerade användare av formulär.

_pk_id - 2 år

Upprättas vid varje besök. Används till åtskilja användare till statistik.

_pk_ses - Raderas när browsern stängs

Upprättas vid varje besök. Används under den enkla sessionen till att gruppera sidvisningar till statistik för boxar och visningar.

sn_global_countdown_last_reset_timestamp - Vedvarende

Sets a timestamp for when the visitor entered the website. This is used for analytical purposes on the website.

_sn_a, _sn_m, _sn_n - 1 år

(Ingen info)