Africa Tours CSS Sprite
Telefon 6212 5944
Mandag - fredag kl. 10:00 - 14:00
 

Kenya

Sortering: Land | Pris fra

Big Cat Safari
Øst-Afrika, Kenya

Store safariopplevelser blant de store rovdyrene. Denne safarituren har fokus på løver, geparder og leoparder, men dere vil også få hilse på elefanter, sjiraffer, bøfler og mange andre dyrearter. 

Fantastiske opplevelser venter i Samburu, Mara North, Aberdares og på turen gjennom Great Rift Valley.

Det er avreise hver dag, 365 dager i året, du bestemmer når!

f.eks. 10 dager:
Fra 44 100 NOK

I Elefantenes fotspor
Øst-Afrika, Kenya

Vakker Kenya safari til en skarp pris. Du opplever variert natur og utmerket overnatting plassert inne i reservatene. På grensen til Tanzania ligger Amboseli nasjonalpark. Mange kenyanere har Amboseli nasjonalpark høyt på listen over favorittområder for en safari, og med god grunn. Vidstrakte sletter, sumper med massevis av dyr, skog savanne, og som bakgrunn Kilimanjaro, Afrikas høyeste fjell. Amboseli er blant annet kjent for sine mange elefanter.

Du får også oppleve en av Kenyas mange vakre innsjøer i Rift Valley, Lake Elementaita, som byr på storslått fugleliv og er blant annet yngleplass for pelikaner, og turen avsluttes med den imponerende Masai Mara.

Mulighet for å legge til strandferie på kysten av Kenya eller på krydderøya Zanzibar.

f.eks. 8 dager:
Fra 34 500 NOK

Big Five Kenya Safari
Øst-Afrika, Kenya

Kenya Big Five Safari er for deg som ønsker å oppleve Afrikas klassiske dyreliv – inkludert The Big Five; Elefant, bøffel, løve, leopard og neshorn. Reisen tar deg til både innsjø- og savanneområder, og ruten er tilrettelagt slik at det er god tid til å nyte dyrelivet samtidig som du kommer vidt omkring på safarien. Safarien kjøres i store, sterke 4x4, som sørger for at du kan oppleve dyrelivet på nært hold, uavhengig av terrenget du ferdes i.

Med overnatting i flotte luksustelt i Ol Pejeta og i Masai Mara, safari i 4*4, og ikke minst utsikt over flotte safariopplevelser, er det mye å glede seg til. Med avganger hver dag hele året, er det dermed mulighet til å oppleve denne eventyrlige safarituren når det passer deg best.

f.eks. 9 dager:
Fra 42 000 NOK

Kenya luksussafari og Chale Island
Øst-Afrika, Kenya

På denne safarien bor du på luksuriøse Karen Blixen Camp i Mara North conservancy med innkvartering i store luksustelt rett ved Mara-elven. All safarikjøring skjer i åpne firehjulsdrevne biler i det dyrerike området, og konsentrasjonen og variasjonen av ville dyr fascinerer alle.  

Reisen avsluttes med en avslappende badeferie ved Indiahavet på den private øya The Sands at Chale Island. Flyreisen går direkte fra savannen og til Ukunda ved Mombasa. 

Det er avreise hver dag, 365 dager i året, du bestemmer når!

f.eks. 12 dager:
Fra 50 200 NOK

 

Kenyakysten

Badeferie på The Sands of Chale Island
Indiahavet, Kenyakysten

Denne vakre private øya, Chale, ligger 600 meter fra fastlandet og 10 kilometer ned og utenfor Kenyas berømte og prisbelønte Diani Beach. Tilgang til øya er via traktor eller båt, avhengig av tidevannet.

Øya er 1,2 kilometer lang og 800 meter bred, innhyllet i mangrover og med mulighet for å bo på nydelige 4-stjerners The Sands at Chale Island, som har sin egen private strand og er beskyttet av korallrevet.

The Sands at Chale Island er en fantastisk kombinasjon av natur, komfort og uberørt natur, og hotellet er bygget for å gli inn i de vakre omgivelsene.

f.eks. 10 dager:
Fra 25 200 NOK

Badeferie all-inclusive ved Kenyakysten
Indiahavet, Kenyakysten

Med kilometerlange sandstrender, eksotiske palmer og en havtemperatur på litt over 25 grader året rundt, er Kenyakysten et ideelt område for avslapning, snorkling og badeferier. Mulighetene er mange, men én ting er sikkert: Med sin beliggenhet nær ekvator og de gode temperaturene året rundt, er det et fantastisk valg for en herlig strand- og strandferie.

Oppholdet på Travellers Beach Club er all-inclusive, det vil si alle måltider inkl. drikke (øl, vin, lokalt brennevin, brus, vann, kaffe og te er inkludert). Hotellet ligger på nordkysten av Mombasa, og ble sist renovert sommeren 2018 og har en direkte strand og beliggenhet i Det indiske hav.

Tillegg for avreise og opphold i forbindelse med jul/nyttår, påske og deler av juli måned.

f.eks. 15 dager:
Fra 21 600 NOK

 

Seychellene

Øyhopping på Seychellenes vakre øyer
Indiahavet, Seychellene

Øyhopping på Seychellene gir deg muligheten til å utforske de to største øyene, Mahe og Praslin. Turen starter med avslapning på vakre Praslin, hvor du kan nyte naturen og vannet. Dra på utflukter til mindre øyer som Cousin med sitt imponerende fugleliv eller besøk havskilpaddene på Curieuse. Gå på fotturer i Valle de Mai eller nyt de vakre strendene.

Programmet avsluttes på hovedøya Mahe i Beau Vallon Bay. Her er det kort avstand til hovedstaden Victoria, hvor du kan oppleve hverdagen i en av verdens minste hovedsteder, ta fotturer på noen av de 12 stiene eller besøke St. Anne Marine Park. Turen kan legges opp i den rekkefølgen du ønsker det. Det er også mulig å oppgradere eller endre til andre hoteller.

 

f.eks. 13 dager:
Fra 33 500 NOK

 

Tanzania

Tanzania Big 5 Safari
Øst-Afrika, Tanzania

På denne relativt korte, men intensive kvalitetssafarien har vi på Safari Tours satt sammen en rute som konsentrerer seg om det absolutt beste Tanzania har å by på – den verdenskjente Serengeti nasjonalpark, Tarangire og det dyrerike Ngorongoro-krateret, hvor det berømte Big 5 kan sees. Sjiraffer, flodhester, geparder og mye mer er imidlertid også en del av "agendaen" på ruten.

I forbindelse med safarien kan du supplere med f.eks. Zanzibar-opphold, klatring på Kilimanjaro eller flere safariturer i f.eks. Kenya eller Uganda.

f.eks. 7 dager:
Fra 37 500 NOK

Familiesafari i Tanzania
Øst-Afrika, Tanzania

Ta med familien på en herlig safari i verdens mest komplette safariland, Tanzania. Opplev blant annet Rift Valley sjøen Lake Manyara, Olduvai Gorge, det fantastiske Ngorongoro Krateret og massevis av dyr på savannen i Serengeti. Reisen avsluttes med nydelig og avslappende badeferie på krydderøyen Zanzibar.

Safaribilen er solid og med 4-hjulsdrift, og kan komme frem, uansett hvor dere kjører.

Dere er på privat safari med deres egen sjåfør/guide. Avreisedatoen bestemmer dere selv, og det er avreise 365 dager i året. 

f.eks. 14 dager:
Fra 58 600 NOK

 

Zanzibar

Stone Town, krydderier og badeferie på eksotiske Zanzibar
Indiahavet, Zanzibar

Eksotiske Zanzibar venter på deg med både opplevelser og avslapning. Turen begynner med noen dager i historiske Stone Town, hvor du kan oppleve historiens vingesus på en spennende bytur som tar deg forbi både det tidligere slavemarkedet, katedralen, festningen og de travle markedene med kjøtt, fisk, frukt og grønnsaker. Sansene dine blir utfordret når vi besøker en krydderplantasje, og Zanzibar får leve opp til sitt rykte som krydderøya. Deretter venter de hvite sandstrendene, de viftende kokospalmene og det varme, azurblå Indiske havet.

Oppholdet er på Diamonds Mapenzi Beach, som ligger på Zanzibars nordøstkyst. Du kan velge å slappe av eller prøve noen av de mange aktivitetene som hotellet tilbyr. Oppholdet inkluderer all inclusive (alle måltider og drikkevarer inkludert).

f.eks. 12 dager:
Fra 27 800 NOK

 

Uganda

Ugandas perler på stripe
Øst-Afrika, Uganda

Bli med Safari Tours til Uganda, Afrikas perle. Betegnelsen for den daværende britiske kolonien ble først brukt av Churchhill i 1908, og har hengt igjen siden da. 

Opplev både sjimpanser og gorillaer på denne klassiske, private rundturen i Uganda. I tillegg til møtene med våre genetiske slektninger i Kibale og Bwindi, inkluderer det safari, båttur på Lake Mburo, cruise på Kazinga-kanalen i Queen Elizabeth N.P, fotturer og mye mer. Dere er på en privat safari, og vi kan skreddersy reisen helt etter deres ønsker. Spør oss for mer informasjon

Bemerk at det er inkludert både gorilla- og sjimpansepermit (tillatelse) i prisen.

f.eks. 9 dager:
Fra 55 900 NOK

 

Sør-Afrika

Sør-Afrika Safari og Cape Town
Sørlige Afrika, Sør-Afrika

Se frem til en fantastisk safari og massevis av opplevelser i et av Sør-Afrikas beste Big Five safariområder, samt overnatting i en liten koselig og komfortabel lodge midt i Afrikas vakre natur i Balule Nature Reserve.

Balule henger sammen med den verdensberømte Kruger nasjonalpark og tilbyr en minneverdig safari. Dyrene kan streife fritt mellom Kruger og Balule, da det ikke er gjerder mellom de to områdene.

Etter en herlig safari fortsetter du til Cape Town, som blant annet byr på shopping, kultur, severdigheter og fantastiske restauranter. Cape Town kalles verdens vakreste by.

f.eks. 12 dager:
Fra 34 900 NOK

Sør-Afrika Safari og Victoria Falls
Sørlige Afrika, Sør-Afrika

Se frem til en fantastisk safari og massevis av opplevelser i et av Sør-Afrikas beste Big Five safariområder, samt overnatting i en liten koselig og komfortabel lodge midt i Afrikas vakre natur i Balule Nature Reserve. I reservatet skal du på safari, som sammen med en rekke andre private reservater i dag er knyttet til den verdenskjente Kruger nasjonalpark. Dyrene kan gå fritt og du er derfor sikker på flotte opplevelser med de ville dyrene. Det er safari i åpne biler, så du kommer på nært hold.

Reisen avsluttes med noen dager ved de spektakulære Victoriafallene. Den mektige Zambezi-elven leverer vann til de verdenskjente fossene, hvor opptil 1 million liter vann per sekund stuper ned i dypet.

f.eks. 12 dager:
Fra 37 400 NOK

Great Trek Adventure
Sørlige Afrika, Sør-Afrika

Fantastisk reise med engelsktalende guide fra Cape Town til Victoria Falls eller motsatt fra Victoria Falls til Cape Town. Mange av de mest opplevelsesrike stedene i Sørlige Afrika besøkes på turen.

Det er en spennende reise, hvor dere reiser gjennom land som Sør-Afrika, Namibia, Botswana og besøker Victoria Falls i Zimbabwe. Opplevelser venter i Namibias ørken Sossusvlei, nasjonalparken Etosha, dyrerike Chobe og det unike Okavango-delta. 

Dere vil møte forskjellige befolkninger og kulturer på veien, som sammen med fantastiske naturopplevelser vil gi dere en reise som skaper minner for livet.

22 dager:
Fra 43 700 NOK

 

Tanzania

Tanzania Migration Safari 2024
Øst-Afrika, Tanzania

En storslått privat safari i to av de kjente safariparkene i det nordlige Tanzania. Programmet er fullt av opplevelser og muligheten til å oppleve «de fem store» – løven, leoparden, elefanten, bøffelen og neshornet – er i høy grad tilstede. Vi starter med et besøk til det unike Ngorongoro-krateret, som står på UNESCOs verdensarvliste. Deretter fortsetter vi til verdenskjente Serengeti, hvor vi først besøker den sentrale delen av den endeløse savannen. Deretter drar vi til Ndutu-området i sør, hvor den store gnu- og sebravandringen begynner.

Vi kommer tidlig på våren, når dyrene samles og opp mot 500 000 gnukalver blir født før den store vandringen starter.

Det er selvsagt mulig å kjøpe badeferie på f.eks. Zanzibar eller forleng med ekstra safaridager.

Denna hemsida använder sig utav cookies för att fungera, till användning av trafikmätning och optimering av sidans innehålla samt till att målanpassa marknadsföring. Vid att använda vår sida accepterar du användning av cookies till dessa ändamål.
Information
Funktionalitet
Statistik
Marknadsföring

Vad är cookies?

En cookie är en fil, som browsern lägger på din dator. Det gör det möjligt att känna igen din dator, och komma ihåg det val du tidigare har valt på hemsidan. En cookie kan inte sprida datorvirus eller andra skadliga program. Cookies raderas av sig självt efter några månader ( kan variera), men de förnyas efter varje besök. Cookien kan inte se, vem du är, vad du heter, vart du bor eller om datorn används utav en eller flera personer. Om du ger personliga uppgifter till en hemsida, så kan en cookie dock användas till att komma ihåg dig till nästa gång du besöker hemsidan.

Hemsida

ASPSESSIONID# - raderas när browsern stängs

Hemsidan använder denna cookie till att identifiera den besökande, på tvärs av sidor, under besöket.

cookieSafe - 6 månader

Innehåller en säker kopia av utvalda 3. parts cookies, så de inte går förlorade, om de blir raderade av browsern.

Cookie-inställningar

cookiebar - 6 månader

Används till att komma ihåg de val som tas under Cookie-inställningar, samt om villkoren har blivit accepterade.

Zopim Chat

__zlcmid - 1 år

Live chat widget sets the cookies to store the Zopim Live Chat ID used to identify a device across visits.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerar ett unikt ID, som används till att föra statistik över hur den besökande använder hemsidan.

_gid - raderas när browsern stängs

Denna cookie används till att spåra, hur lång tid den besökande använder på hemsidan.

_gat - 1 dag

Används till att reducera mängden av förfrågningar till Google

collect - raderas när browsern stängs

Används till att skicka data till Google Analytics om den besökandes enhet och rörelse. Spårar den besökande på tvärs av enheter och marknadsföringskanaler.

Facebook Pixel

_fbp, fr, tr, datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - op til 2 år

Facebook-cookies upprättas, när du har varit på Facebook och besöker vår hemsida. Detta gör det möjligt för Facebook att tillpassa möjliga annonser eller inlägg baserat på din browserbeteende. Alla cookies förutom datr (2 år), lu (2 år) utlöper efter sessionsavslutning. Denna cookie blir använd till att målinrikta annonser på Facebook.

Google Adwords

ads/ga-audiences - Raderas när browsern stängs

Används av Google AdWords till att visa annonser för besökande, som förmodligen vill vara intresserade, baserat på den besökandes online beteende på tvärs av hemsidor.

ads/user-lists/# - Raderas när browsern stängs

Ukendt.

Google Adsense

_gcl_au - 3 måneder

Benyttes af Google Adsense til at eksperimentere med effektiviteten af deres annoncer. Disse finder sted på alle hjemmesider der benytter Google Adsense.

Google Doubleclick

test_cookie - Raderas när browsern stängs

Används till att kontrollera om browsern understödjer cookies.

IDE - 2 år

Används till att registrera och rapportera om hemsidoanvändarens handlingar efter att ha sett eller klickat på en av annonsörens annonser. Förmålet är att mäta effekten av en annons samt att målinrikta annonser till användaren.

Microsoft Bing

_uetsid, _uetsid_exp, _uetvid, _uetvid_exp - 1 dag / Vedvarende

A Microsoft Bing Universal Event Tracking cookie for recommendation purposes.

Sleeknote

SNC - 2 år

Används till att tracka anonym data till statistik för övergripande användning av Sleeknote samt individuella events på boxarna.

SNS - Raderas när browsern stängs

Upprättas/uppdateras vid varje besök. Används till att åtskilja registrerade användare av formulär.

_pk_id - 2 år

Upprättas vid varje besök. Används till åtskilja användare till statistik.

_pk_ses - Raderas när browsern stängs

Upprättas vid varje besök. Används under den enkla sessionen till att gruppera sidvisningar till statistik för boxar och visningar.

sn_global_countdown_last_reset_timestamp - Vedvarende

Sets a timestamp for when the visitor entered the website. This is used for analytical purposes on the website.

_sn_a, _sn_m, _sn_n - 1 år

(Ingen info)