Africa Tours CSS Sprite

Aktive reiser i Afrika

Ønsker man aktiv ferie, er Afrika et fantastisk kontinent med endeløse muligheter. Sjøen mot øst og vest byr på Massevis av koraller, fisk og haier å dykke med. De høye fjellene og fjellkjedene nesten skriker etter å bli besteget eller besøkt på en vandre- og hikingtur. I de dype skogene er de fascinerende fjellgorillaene og sjimpansene - en fullstendig fantastisk opplevelse å stå ansikt til ansikt med våre nære genetiske slektninger. Gled deg til et stort utvalg av muligheter for aktive reiser i Afrika.Rejser under temaet »Aktive reiser i Afrika«

Aktiv reise i Afrika

Afrika og aktiv ferie er en perfekt match. Mulighetene for reiser med et godt aktivitetsnivå er nesten endeløs, og det er aktiviteter for stort sett enhver smak. Fra fjellklatring på Kilimanjaro til trekking frem mot hjemmet til de enorme fjellgorillaene.

Fjellklatring

Kilimanjaro er en drøm og et mål for mange, og det er ikke uten grunn. Det høyeste fjellet i Afrika står majestetisk opp midt i den grønne afrikanske naturen, og venter på besøk. For å nå toppen er det mange fine ruter, som beveger seg fra det frodige høylandet, gjennom de vide hedelandskapene, og opp til de iskalde og snødekte fjelltopper. Vi benytter oss av de to rutene, som heter Machame og Marangu, populært kalt for Whisky og Coca Cola rutene. Rutene har to forskjellige vanskelighetsgrader og forskjellige typer av innlosjering, men begge rutene bringer deg av sceniske veier opp til toppen av Afrika.

Gorillatrekking

Trekking i Afrika er i seg selv en stor opplevelse, men når målet er å finne frem til gorillaenes hjem, er det i aller høyeste grad lagt opp til fantastiske opplevelser. Turen gjennom Ugandas regnskog er vakker og uten sidestykke. Når dere langt om lenge kommer frem, er det helt ubeskrivelig å møte de majestetiske dyrene på deres egen hjemmebane. Å stå så tett på de store dyrene er i sannhet fascinerende. Gorillatrekking med Safari Tours foregår i Bwindi Impenetrable Forest i den sørvestlige delen av Uganda. Den imponerende regnskogen er ikke uten grunn på verdensarvlisten til UNESCO.