Africa Tours CSS Sprite
 

Sør-Afrika

Sortering: Land | Pris fra

Great Trek Adventure
Sørlige Afrika, Sør-Afrika

Fantastisk reise med engelsktalende guide fra Cape Town til Victoria Falls eller motsatt fra Victoria Falls til Cape Town. Mange av de mest opplevelsesrike stedene i Sørlige Afrika besøkes på turen.

Det er en spennende reise, hvor dere reiser gjennom land som Sør-Afrika, Namibia, Botswana og besøker Victoria Falls i Zimbabwe. Opplevelser venter i Namibias ørken Sossusvlei, nasjonalparken Etosha, dyrerike Chobe og det unike Okavango-delta. 

Dere vil møte forskjellige befolkninger og kulturer på veien, som sammen med fantastiske naturopplevelser vil gi dere en reise som skaper minner for livet.

Tilkjøp togreise med Rovos Rail fra Pretoria til Victoria Falls
Sørlige Afrika, Sør-Afrika

Rovos Rail- den mest luksuriøse togreisen i verden - The Pride of Africa - et luksusopphold venter!
Togreisen på fire dager fra Pretoria til Victoria Falls starter ut med avgang fra Rovos Rail stasjon i Pretoria. Toget snor seg videre mot nord og krysser Tropic of Capricorn; steinbukkens vendekrets, på veien til Zimbabwe. 
I Zimbabwe venter det deres safariopplevelser i Hwange nasjonalpark, som er den største nasjonalpark i Zimbabwe, og har det største antallet av pattedyr med 108 forskjellige arter. Fra Hwange fortsetter Rovos Rail det siste stykket frem til reisens endestasjon – det imponerende Victoria Falls.
Victoria Falls er et av de mest betagende naturfenomen i verden, og ble oppdaget av dr. Livingstone i 1855. Han gav den navnet etter den daværende britiske regenten.  Lokalbefolkningen kaller stedet for ”Mosi oa Tunya” røyken som tordner.

4 dager:
Fra 21 995 NOK

Reise til sørlige Afrika

En safarireise til sørlige Afrika står øverst på manges liste over drømmereiser, og dette er ikke uten grunn. I sørlige Afrika finner man Sør-Afrika, som sies å være et av de land i verden, med mest å by på. En reise til sørlige Afrika kan inneholde alt fra vandreture i vidunderlig natur, storbyferie i Cape Town og Johannesburg, til safari i Kruger nasjonalpark, som er en av de mest anerkjente safariparker i verden. Land som grenser opp til Sør-Afrika er blant annet Botswana, Zimbabwe og Namibia. Hva med å kombinere flere av disse fantastiske land på reisen til sørlige Afrika? 

Safari i sørlige Afrika

Vi kan varmt anbefale en unik safaritur ved dyrerike Chobe og unike Okavango-delta i Botswana, i Namibias uforglemmelige røde ørken Sossusvlei og Etosha Nasjonalpark, og ved Victoria Falls i Zimbabwe.