Africa Tours CSS Sprite
 

Sør-Afrika

Sortering: Land | Pris fra

Great Trek Adventure
Sørlige Afrika, Sør-Afrika

Fantastisk reise med engelsktalende guide fra Cape Town til Victoria Falls eller motsatt fra Victoria Falls til Cape Town. Mange av de mest opplevelsesrike stedene i Sørlige Afrika besøkes på turen.

Det er en spennende reise, hvor dere reiser gjennom land som Sør-Afrika, Namibia, Botswana og besøker Victoria Falls i Zimbabwe. Opplevelser venter i Namibias ørken Sossusvlei, nasjonalparken Etosha, dyrerike Chobe og det unike Okavango-delta. 

Dere vil møte forskjellige befolkninger og kulturer på veien, som sammen med fantastiske naturopplevelser vil gi dere en reise som skaper minner for livet.

23 dager:
Fra 30 495 NOK

Tilkjøp togreise med Rovos Rail fra Pretoria til Victoria Falls
Sørlige Afrika, Sør-Afrika

Rovos Rail- den mest luksuriøse togreisen i verden - The Pride of Africa - et luksusopphold venter!
Togreisen på fire dager fra Pretoria til Victoria Falls starter ut med avgang fra Rovos Rail stasjon i Pretoria. Toget snor seg videre mot nord og krysser Tropic of Capricorn; steinbukkens vendekrets, på veien til Zimbabwe. 
I Zimbabwe venter det deres safariopplevelser i Hwange nasjonalpark, som er den største nasjonalpark i Zimbabwe, og har det største antallet av pattedyr med 108 forskjellige arter. Fra Hwange fortsetter Rovos Rail det siste stykket frem til reisens endestasjon – det imponerende Victoria Falls.
Victoria Falls er et av de mest betagende naturfenomen i verden, og ble oppdaget av dr. Livingstone i 1855. Han gav den navnet etter den daværende britiske regenten.  Lokalbefolkningen kaller stedet for ”Mosi oa Tunya” røyken som tordner.

4 dager:
Fra 21 995 NOK

Reise til sørlige Afrika

En safarireise til sørlige Afrika står øverst på manges liste over drømmereiser, og dette er ikke uten grunn. I sørlige Afrika finner man Sør-Afrika, som sies å være et av de land i verden, med mest å by på. En reise til sørlige Afrika kan inneholde alt fra vandreture i vidunderlig natur, storbyferie i Cape Town og Johannesburg, til safari i Kruger nasjonalpark, som er en av de mest anerkjente safariparker i verden. Land som grenser opp til Sør-Afrika er blant annet Botswana, Zimbabwe og Namibia. Hva med å kombinere flere av disse fantastiske land på reisen til sørlige Afrika? 

Safari i sørlige Afrika

Vi kan varmt anbefale en unik safaritur ved dyrerike Chobe og unike Okavango-delta i Botswana, i Namibias uforglemmelige røde ørken Sossusvlei og Etosha Nasjonalpark, og ved Victoria Falls i Zimbabwe.