Africa Tours CSS Sprite

Safari i luksustelt

Skjønne og store kanvastelt satt opp på en treterrasse. Privat bad og toalett. Komfortable senger. God plass i både teltet og rundt. Det er ofte en egen, privat terrasse med utsikt. Teltet er en del av en camp med restaurant, bar og i fleste tilfeller også et badebasseng. Beliggenheten er midt i safariområdet og derfor veldig nær dyrelivet. En stor opplevelse av naturen på nært hold.Rejser under temaet »Safari med luksustelt«

Safari i luksustelt

Telt og luksus er kanskje ikke to ord, som mange forbinder med hverandre. På flere av våre lodges i Afrika passer nettopp de to ordene sammen. Den største fordelen ved å overnatte i telt er, at du får følelsen av å være veldig nær den afrikanske naturen og dyrelivet. Fra et telt kan du tydelig høre alle dyrenes nattelyder. Den opplevelsen er unik. Opplevelsen av å ligge i en stor myk seng etter en lang og innholdsrik dag samtidig som du blir lullet i søvn av den nesten melodiske aktiviteten til dyrene og naturen.

Hva gjør at telt er lik luksus?

De store treterrassene som teltene er bygd på, er romslige nok til å ha plass til både store, myke senger, oppholdsområde og baderom. I tillegg til det nydelige innholdet inne i teltene, har du ofte en egen privat utsiktsterrasse frem for teltet. Det er også et oppholdsområde i nærheten som har en vakkert utsmykket hovedbygning. Her kan du finne en restaurant med høy standard, en hyggelig bar, en lounge og de fleste stedene også et badebasseng. De campene med luksustelt, som vi benytter oss av, ligger inne i selve safariområdene. På denne måten er du veldig nær de afrikanske dyrene – også når du ikke er på safari. Det gir de beste forutsetningene for å ta ut på innholdsrik safari, uten å bruke det meste av dagen på transport. Det betyr også, at når dere kommer hjem fra safarien, kan dere lene dere tilbake på den koselige lodgen og slappe av med en forfriskende drink, samtidig som dere fortsetter med å nyte det fantastiske dyre- og fuglelivet, som befinner seg over alt rundt dere.

Luksustelt i Kenya

I Kenya er det fremragende muligheter for å ta på en innholdsrik safarireise, samtidig som du bor i luksustelt. På blant annet Karen Blixen Camp får du en opplevelse uten sin like. Nettopp denne campen ligger inne i et privat reservat, som heter Mara North, og safarien her er veldig dyrerik. Samtidig møter man færre safaribiler, enn man gjør mange andre steder, som for eksempel i selve Masai Mara Reservatet. Det gjør at safariopplevelsen her er mer eksklusiv enn i de større reservatene.

Karen Blixen Camp i Mara North

Teltene på Karen Blixen Camp er store og romslige, og ligger alle rett ned til den brusende Mara-elven. På campen kan man virkelig kjenne, at det har blitt gjort mye ut av detaljene. Campen har i høy grad lykkes med å kombinere luksus og moderne bekvemmelighet med afrikansk hjertevarme. Servicenivået på campen følger perfekt i tråd med de luksuriøse omgivelsene. Gjester på Karen Blixen Camp møtes av velkomne smil og en serviceinnstilt ånd blant hele personalet.

Karen Blixen Camp hjelper også din gode samvittighet. Campen er en del av Karen Blixen Camp Trust, som støtter og står for en rekke initiativ innenfor både sosiale prosjekter, naturbevaring og dyrebeskyttelse. Karen Blixen Camp Trust står blant annet for kokkeutdanning av lokale i nærområdet, og hjelper etterfølgende til med jobbsøknadsprosessen. Der til følger en lang rekke av andre tiltak. Mange av de andre camps vi samarbeider med, uansett om det er luksustelt, støtter opp om nærmiljøet, og gjør hva de kan for å bevare naturen.