Africa Tours CSS Sprite

Med mer enn 35 års erfaring med Afrika er vi et sikkert valg!

Hos Safari Tours er reiser til Afrika en lidenskap. Vi elsker dette fantastiske kontinentet og vet hvilke enestående opplevelser som venter deg. Vi vet også at alle gjester er forskjellige. Vi tilbyr derfor flere ulike reiseformer og destinasjoner i Afrika. På denne måten kan du – uansett interesse, lommebok, lang eller kort ferie – ha mulighet for å oppleve et reisemål utenom det vanlige. En reise, som for mange blir til deres livs beste ferie. Vårt mål er å gjøre din drøm om Afrika til virkelighet. Slik at Karen Blixen sine ord om ”Mitt Afrika” kan bli til ”Ditt Afrika”.

Alle våre reiser er organisert ut fra mange år med erfaring kombinert med tips fra våre reiseledere. På denne måten kombinerer vi nytt med gammelt og erfaring med nytenking. Vårt mål er å tilby deg den mest kompetente servicen og de beste reisene. Dette vil gjøre en forskjell for deg som kunde. Det er ingen grunn til å gå på kompromiss når man planlegger drømmereisen. Hos Safari Tours gir vi deg seriøs rådgiving, god personlig service, kvalitet og sikkerhet. Alt sammen på dine betingelser.

Safari Tours er naturligvis medlem av Rejsegarantifonden Danmark, hvor vi har medlemsnummer 2358. Våre norske kunder er 100 % dekket.

Vi gleder oss til å by deg velkommen til DITT AFRIKA!
 Fakta om Safari Tours:

  • Safari Tours er eiet av Karsten Ree og Claus Lund Sørensen.