Africa Tours CSS Sprite

Rovos Rail

Mange av oss drømmer om gammeldags togeventyr, akkurat som de, som så ofte har blitt gjengitt i litteratur. Den milde og beroligende rokken, den metalliske og rytmefaste klikken og lyden av togfløyten, som signalerer at reisen gjennom landskapet har begynt.

Drømmer du også denne drømmen, bør Rovos Rail skrives på ønskelisten.

Rovos er en gjennomført helhetsopplevelse fra start til slutt. Opplevelsen starter allerede i det øyeblikket, man venter på, å gå ombord på toget. Her sitter man i avgangsloungen til Rovos, som gir en smaksprøve på, hvordan reisen vil oppleves.Loungen er elegant og designet i prektig kolonistil. Ventetiden nytes med smakfull vin og hyggelig musikk.

 

Med en gang du går ombord på toget, blir du i vognenes ganger møtt av et syn som skaper assosiasjoner til en romantisk storhetstid. Suitene er innredet i en luksuriøs vintage stil med mørk trepanel, vakre møbler og intense farger. Det er suiter i flere forskjellige størrelser og alle har senger, sovesofa, skrivebord og eget baderom. I de største suitene har baderommet til og med badekar på løveføtter.

Bakerst i toget er utsiktsvognen, som har åpne sider og lange trebenker. Dette gir de beste forutsetninger for å beundre landskapet, som passeres i rolig tempo. Fellesområdene, som for eksempel baren, loungen og spisevognen, er alle innredet i samme gjennomførte

vintage stil som suitene. Maten ombord er fremragende, og består av tradisjonelle sør-afrikanske retter med et internasjonalt preg. All mat er tilberedt med friske lokale råvarer, og måltidene serveres sammen med nøye utvalgte viner.

For å bevare den antikke stemningen er det ingen WiFi på toget. Du kommer bort fra hverdagens stress når du er på togreise med Rovos Rail.

Historien til Rovos Rail har vært turbulent og fascinerende, og veien frem til å bli det mest luksuriøse toget i verden har vært lang og hard både for grunnlegger Rohan Vos og familien hans. Den harde jobben bar frukt, og det er fortsatt familien Vos, som driver Rovos Rail i dag.

Den store dedikasjon og lidenskap som ligger bak suksesshistorien, oppleves fortsatt i dag. Det ultimative målet for Rovos er fornøyde gjester som har en minneverdig tur. All personalet man møter på reisen med Rovos, vet nesten hva man ønsker, før man vet det selv. Personalet har den perfekte balansen mellom formell høflighet, oppriktighet og avslappet innstilling. Den unike kombinasjonen oppleves hele veien gjennom toget. Det er ytterst stilfullt, men ikke snobbet. Den høye servicen som gis på Rovos Rail er uten tvil en stor del av togopplevelsen.

Rovos Rail utbyr flere forskjellige reiser på tvers av sørlige Afrika, og reiselengden kan variere fra to dager til to uker. Reisens innhold er planlagt nøye, slik du opplever det beste av de områdene du passerer, samtidig som det er plass til avslapping.

Rejser under temaet »Rovos Rail«