Africa Tours CSS Sprite

Tamarind Tree Hotell

Tamarind Tree Hotell

Tamarind ligger sentralt plassert i forhold til alle de store opplevelsene Nairobi, og ikke minst Kenya, kan by på. Hotellet ligger i kort avstand til Nairobi sentrum, den internasjonale lufthavnen, Nairobi Nasjonalpark, Karen Blixen Museum og den mindre flystripen, Wilson, hvorfra man kan fly direkte til flere av nasjonalparkene og severdighetene i Kenya med små fly. Hotellet er derfor det opplagte valget for alle som ønsker sentral beliggenhet, god komfort og høy service på et besøk i hovedstaden i Kenya, Nairobi.

Hotellet har totalt 160 rom som er romslige, lyse og bra innrettet. Alle med aircondition, wifi, safe, kaffe/te stasjon, TV og et stort baderom. Hotellet er oppført i 2017, og fremstår lyst, innbydende og har høyt til loftet. Både i resepsjonsområdet og i de omkringliggende lounge-, bar- og restaurantområdene finner man mange former for tradisjonell og moderne kenyansk kunst. Alt fra portretter, natur-, stemnings- og dyrebilder minner deg om at du er i Afrika.

På Tamarind Tree hotell er det både restaurant-, bar- og loungeområder. Overalt er servicenivået i topp, og setter man pris på god mat, er denne delen alene verdt en overnatting. Restauranten på hotellet, Tamambo, tilbyr et særdeles allsidig og internasjonalt kjøkken med mange friske og spennende kvalitetsråvarer. Vinlisten imponerer også.
På hotellet er det et herlig basseng med utsikt til et grønt område. Det gir hotellet sine gjester følelsen av å bo et helt annet sted enn i en afrikansk hovedstad.

Tamarind Tree Hotell har den verdensberømte Carnivore Restaurant som nabo. Restauranten ligger bare 5 minutter å gå fra hotellet. Carnivore er kjent internasjonalt for deres ”Beast of a Feast”, hvor det serveres ”alt godt fra grillen” etter konseptet spis så mye du ønsker. Det serveres både de klassiske biffene, men også krokodille, struts, kylling, antilope og mange andre spennende retter. Menykortet varierer i løpet av året, men restauranten er alltid verdt et besøk.