Africa Tours CSS Sprite

Kenya

  • Enestående variasjon i landskap, natur og dyreliv
  • Stor konsentrasjon av alle de klassiske Afrika-dyrene
  • Mange spennende kulturer, bl.a. de fargerike masaiene

Reiser

 

Kenya

Sortering: Land | Pris fra

Kenya Luksussafari og Mombasa
Øst-Afrika, Kenya

På denne safari, bor man på luksuriøse Karen Blixen Camp i Masai Mara med innkvartering i store luksustelt rett ved Mara-elven. All safarikjøring skjer i åpne firehjulsdrevne biler i det dyrerike området.  

Reisen avsluttes på et skjønt badehotell ved Indiahavet. Flyreisen går direkte fra savannen og til Ukunda ved Mombasa. Opphold på den private øyea The Sands at Chale Island.

Det er avreise hver dag, 365 dager i året, du bestemmer når!

12 dager:
Fra 32 295 NOK

Big Cat Safari
Øst-Afrika, Kenya

Store safariopplevelser blant de store rovdyrene. Denne safarituren har fokus på løver, geparder og leoparder, men dere vil også få hilse på elefanter, sjiraffer, bøfler og mange andre dyrearter. 

Fantastiske opplevelser venter i Samburu, Masai Mara, Aberdares og på turen gjennom Great Rift Valley.

Det er avreise hver dag, 365 dager i året, du bestemmer når!

10 dager:
Fra 30 500 NOK

Kenya luksussafari og Zanzibar
Øst-Afrika, Kenya

Storslåtte safariopplevelser, vakre solnedganger og en fantastisk natur. Opplevelsene er mange, og det er ikke uten grunn at Kenya er et av de beste safariland i verden.

Konsentrasjonen og variasjonen av ville dyr fascinerer alle. Med opphold på luksuriøse Karen Blixen Camp, er intet overlatt til tilfeldighetene. Mat, service og betjening er i topp. Ferien avsluttes perfekt med badeferie på eksotiske Zanzibar på Double Tree by Hilton med all inklusive. 

Det er avreise hver dag, 365 dager om året, du bestemmer når.

11 dager:
Fra 33 990 NOK

Kenya Luksussafari og Seychellene
Øst-Afrika, Kenya

Med en kombinasjon de to land; Kenya, et av de absolutt beste safariland i verden, og paradisøyene Seychellene, venter storslåtte safariopplevelser, betagende solnedganger og en fantastisk natur. 
Konsentrasjonen og variasjonen av dyremengden i Kenya fascinerer alle og Seychellerne er naturskjønne landskap samt noen av de vakreste og beste strender i verden.
Oppholdet i Kenya er på Karen Blixen Camp, i luksustelt, som ligger rett ved Mara-elven. Innkvartering på Seychellene er på det skjønne og veldig smakfulle hotell Carana Beach, som innbyr med en av de vakreste utsiktene på øyen, og en strand utsmykket med nydelige klippeformasjoner.

11 dager:
Fra 44 300 NOK

Kenyareiser med både safari og badeferie

Å stå opp til den uendelig store solen, som langsomt reiser seg fra horisonten. Merke den kjølige morgenbris som sørger for at hele kroppen er vekket og klart til nye sanselige eventyr. En stille morgen hvor alt tyder på at det blir en fantastisk dag i det fri med de ikoniske Afrika-dyr. Sånn starter dagen på de fleste av safarireisene våre i Kenya - Kenya er safariens hjemland. Et land med vakker natur, enestående dyr og ikke minst en fascinerende kultur.

Kenyareise til Masai Mara nasjonalreservat

Masai Mara har både savanne, frodige skogområder og et kupert landskap. Det varierte landskapet er fundamentet for et enestående dyreliv, hvor de ikoniske Afrika-dyr inklusive "The Big Five", løver, elefanter, bøfler, nesehorn og leoparder er å finne. Det er ingenting som opplevelsen av en enorm elefant på nært hold. Der, rett foran deg på det som egentlig er veien deres mot den neste safariopplevelsen. Nå er det en elefantfamilies vandrerute i søken på både vann og mat. Elefantmor tilkaller den nysgjerrige ungen, som kretser treigt rundt den stillestående firehjulstrekkeren. Hva er det, som står mitt på veien der? Utålmodig kaller elefantmor igjen, og den lille elefantungen vender seg motvillig om for å følge resten av flokken. Nå kan hele safaribilen puste igjen og rolig snakke sammen om den store opplevelsen. Det er en intens og stor opplevelse å være så nærme naturens ville kjemper.

Akkurat når man er ved å falle til ro, kommer den neste safariopplevelsen. En løve brøler høyt og hyenene ler. Kampen om en nedlagt sebra har startet. Hyenene prøver iherdig å snike seg inn på løvene i et forsøk på å stjele bare en liten sebrabit. Latteren blir høyere og høyere og mer aggressiv. Hyenene blir dog jagd på flukt og måltidet fortsetter. Sånn er livet på Masai Mara. Fødekjeden dominerer, og løvene hersker som de majestetiske dyrene, de er.  En safari tilbyr derfor det ene overveldende minnet etter det andre. Når safarituren er over, har de fleste behov for å hvile kroppen. Trekke alle sanseopplevelsene helt inn til kroppen og fordøye dem. Det gjøres best på en avslappende lodge.
 

Innkvartering i høy klasse

En innkvartering på savannen kan for noen høres primitivt ut, ja, nærmest virke avskrekkende. Men det er bestemt ikke mer primitivt, enn du selv velger at det skal være. Det er forskjellige innkvarteringsformer å velge mellom. Du kan velge tented lodges, som minner om en liten hytte med tregulv, eget bad og en fin liten terrasse. I selve rommet er det en behagelig seng. Veggene er det eneste som adskiller seg fra en hytte, idet det er en teltduk, som bidrar til en helt autentisk opplevelse. Dyrenes natteaktiviteter kan høres gjennom teltduken, og dette gjør at mange foretrekker denne formen for innkvartering. De inntrengende lydene fra det ville dyrelivet om natten gir den ekte safariopplevelsen. En annen mulighet er å benytte lodgene våre, som er veldig like tented lodges, foruten at veggene her er reelle og med en dør som kan låses når du forlater rommet.

Kenyareise til luksuscamp

Skal man oppleve absolutt luksus, er et sted som Karen Blixen Camp i Mara North, Kenya, det opplagte valget. Det er ikke bare luksus for mennesker, men også luksus for dyrene. Campen er konstruert på den mest miljøvennlige måten, som gjør at det ikke etterlates spor i naturen fra campens eksistens, hvis den en dag skulle flyttes. Karen Blixen Camp ligger ved Mara-elven, hvor dyrene jevnlig kommer forbi for å drikke. Det er nettopp beliggenheten som er viktig for de fleste, når det handler om god innkvartering. Den riktige beliggenheten kan sparer mange timers kjørsel til og fra safariområder. Når du allerede befinner deg blant dyrene, skal du naturligvis ikke reise så langt for å se dem. Dagens begrensede timer blir brukt på den mest effektive måten. Sånn skal en god safari planlegges. Mere dyr for pengene, fine innkvarteringer etter dine ønsker, og ikke minst kunnskapsrike guider som gjør safarireisen til Kenya komplett.