Africa Tours CSS Sprite

Kenya

  • Enestående variasjon i landskap, natur og dyreliv
  • Stor konsentrasjon av alle de klassiske Afrika-dyrene
  • Mange spennende kulturer, bl.a. de fargerike masaiene

Innkvartering i Kenya

Aberdare Højlandet

Aberdare højlandet ligger ca. 180 km nord for Nairobi og i en højde på omtrent 300 meter. Aberdare højlandet er kendetegnet af den tætte afrikanske regnskov og det 5.199 meter høje bjerg Mount Kenya, som er landets højeste punkt.

Masai Mara

Masai Mara er et enormt område i Kenya, hvor et stort antall Masailandsbyer pryder landskapet. Området er også hjemsted for mange av de største og mest imponerende afrikanske safari dyr – Masai Mara er spesielt kjent for det store antallet av løver, leoparder og geparder, som du har sjanse for å se på en safari hit.

Samburu

Samburu er et område med en ekstremt forskelligartet natur. I Samburu kan du både opleve den tætte regnskov, bjerge og ikke mindst ørkenlignende områder med en række spændende nomadefolk som beboere. I Samburu ses også dyr som er specielle for dette område, f.eks. Grevy's zebra, Somalistrudsen, Oryx antilopen, Gerenuk og netgiraffen.

Lake Naivasha

Lake Naivasha er en enorm ferskvandssø, som ligger i ikke mindre end 1884 meters højde. Lake Naivasha besøges dagligt af henved 500 forskellige fuglearter, hvoriblandt tusindvis af lyserøde flamingoer danner rammerne for en smuk og spændende oplevelse, sammen med de store horder af flodheste, der kæmper i vandkanten.

Nairobi

Nairobi i Kenya er en av de største byene i Afrika, og her er det mye å oppleve. Nairobi er ofte en mellomstasjon for de reisende, som skal videre på safari eller ut til strendene langs Indiahavet. Det er mye å se og gjøre i Nairobi, man kan blant annet besøke Karen Blixen Museum og Nairobi nasjonalpark.

Tsavo 

Parken ligger omtrent midt imellem Mombasa og Nairobi. Tsavo er delt op af Mombasa-Nairobi landevejen i en østlig og en vestlig del.